2015-08-09 13:50:23
Φωτογραφία για «ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ» ΞΑΝΑ Ο ΜΟΥΝΙΕ... ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ!
Δεν αποτελεί πλέον μυστικό πως ο Ζόρζε Ερνάνι αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο του Μάρκο Σίλβα. Γι' αυτό, άλλωστε και ο Ολυμπιακός έχει... μείνει τόσο καιρό στις διαπραγματεύσεις με την Πόρτο.

Η πορτογαλική ομάδα επιμένει στη θέση της να μη θέλει οψιόν αγοράς στη συμφωνία για τον δανεισμό του και ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θεωρεί πως αυτό είναι αποτρεπτικό, υπό την έννοια πως αν θέλει να τον αγοράσει το επόμενο καλοκαίρι, η Πόρτο μπορεί να αρνηθεί ή να ζητήσει... τρελά λεφτά.

Όσο, όμως, "τραβάει" αυτή η ιστορία, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως επαναφέρει στη λίστα του τον Άντονι Μουνιέ, όπως ήδη έχουμε αναφέρει. Ο Γάλλος εξτρέμ ανήκει στη Μονπελιέ και λέγεται πως με ένα ποσό λίγο πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ, μπορεί να κλείσει το deal. Βέβαια, δεν είναι εύκολη ούτε αυτή η περίπτωση, μιας και το γαλλικό πρωτάθλημα ξεκίνησε και η Μονπελιέ ενδεχομένως να μην μπορεί να τον αντικαταστήσει τώρα με άλλον.

Δεν είναι γνωστό, πάντως, αν αυτό είναι ένα... παιχνίδι τακτικής για να πιέσει την Πόρτο ο Ολυμπιακός, αλλά όσο δεν αλλάζει κάτι στην υπόθεση του Ερνάνι, τόσο θα... ανεβαίνει στη λίστα ο Μουνιέ.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν ιδέες και για τους Τζόελ Κάμπελ, Βλάντιμιρ Βάις, αλλά όλα αυτά είναι σε θεωρητικό επίπεδο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ