2015-08-09 14:41:06
Φωτογραφία για Ντοκουμέντο: Η πρώτη κοινή selfie για Κέιτλιν και Κρις Τζένερ [photos]
Η μητέρα των αδελφών Καρτάσιαν ποζάρει δίπλα στον πρώην σύζυγό της που εδώ και λίγους μήνες έχει γίνει γυναίκα Μαζί τους και η Κιμ.

24 χρόνια ήταν παντρεμένοι η Κρις (Kris) με τον Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) και έκαναν μαζί τις Κένταλ και Κάιλι ενώ ο καθείς τους είχε από ακόμη τέσσερα παιδιά από προηγούμενους γάμους. Σήμερα, ο διάσημος πρώην ολυμπιονίκης έχει γίνει γυναίκα ολοκληρώνοντας έτσι ένα "όνειρο ζωής" και η Κρις ποζάρει μαζί του βάζοντας και δημόσια την "υπογραφή της αποδοχής της" στη νέα κατάσταση.

Ιδού τα πειστήρια:

"The parent trap" (η παγίδα των γονέων) γράφει η λεζάντα που χρησιμοποίησε η Κιμ για την "ιστορική" φωτογραφία που πόσταρε στα social media πριν από λίγες ώρες, δανειζόμενη τον τίτλο από παλιότερη οικογενειακή ταινία.

Αφορμή για την πόζα ήταν τα γενέθλια της μικρότερης κόρης του ζεύγους, Κάιλι, η οποία έγινε 18! Τώρα το γιατί η μαμά Κρις δεν αποχωρήστηκε τα ολόμαυρα γυαλιά της για την πρώτη αυτή selfie με τον πρώην σύζυγό της στη νέα του... φύση, άγνωστον. Μαύροι κύκλοι ίσως;;;

Πάντως, όπως μπορεί κανείς εύκολα να φανταστεί, αυτή δεν ήταν η μόνη φωτογραφία που πόσταρε η Κιμ και οι αδελφές της για την ημέρα.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ