2015-08-09 18:38:08
Φωτογραφία για Επιχείρησαν να ξεφορτωθούν το πτώμα με μέθοδο Breaking Bad
Στις μεθόδους των Walter White και Jesse Pinkman, βασικών πρωταγωνιστών του breaking bad, σκόπευαν να στηριχτούν τέσσερις δολοφόνοι από τη Γαλλία που σκότωσαν και διαμέλισαν το πτώμα μιας γυναίκας στην Τουλούζη της Γαλλίας την περασμένη Παρασκευή. Οι φερόμενοι ως δολοφόνοι σκόπευαν να βυθίσουν τα μέλη του σώματος σε οξύ προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη του.

Η Eva Bourseau, όπως είναι το όνομα του 23χρονου θύματος, βρέθηκε από τις αρχές διαμελισμένη μέσα σε μια βαλίτσα στο διαμέρισμά της. Όπως φαίνεται υπήρξε θύμα τριών ανδρών και μιας γυναίκας 19 ως 22 ετών, έπειτα από αδυναμία της να αποπληρώσει χρωστούμενα αξίας 6000 ευρώ για ναρκωτικά. Η Bourseau ήταν φοιτήτρια που είχε εγκαταλείψει πρόσφατα τις σπουδές της, αφού είχε μπλεχτεί στα δίχτυα των ναρκωτικών.

Οι ύποπτοι, των οποίων η ταυτότητα δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, προσπάθησαν πολύ να καλύψουν το έγκλημα, αφού επισκέπτονταν τακτικά το διαμέρισμα προκειμένου να παρακολουθούν την διαδικασία αποσύνθεσης του πτώματος, αλλά και να ανανεώνουν τα αποσμητικά χώρου, που κάλυπταν την έντονη δυσοσμία. Και οι τέσσερις έχουν συλληφθεί.


Η σειρά, έμπνευση για επίδοξους δολοφόνους

Η περίπτωση του φόνου στη γαλλική Τουλούζη δεν είναι η πρώτη στην οποία ο δράστης δηλώνει πως εμπνεύστηκε από τη διάσημη αμερικανική σειρά breaking bad. Το Σεπτέμβριο του 2014 μια γυναίκα από τη Βρετανία ανέφερε πως εμπνεύστηκε από την ίδια σειρά όταν αποπειράθηκε να δηλητηριάσει τη μητέρα της.

Παρόμοια και η περίπτωση του Jason Hart από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, ο οποίος στραγγάλισε τη σύντροφό του το 2013 και στη συνέχεια προσπάθησε να ξεφορτωθεί το σώμα, βυθίζοντάς το σε μπανιέρα γεμάτη με οξύ. Ο συγκάτοικος του υπόπτου ανέφερε πως το Breaking Bad ήταν η αγαπημένη σειρά του Hart.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ