2015-08-09 21:27:10
Φωτογραφία για Διευρύνονται οι έρευνες για το θάνατο του 18χρονου...
Την ώρα που ο βασικός κατηγορούμενος για το θάνατο του 18χρονου Βρετανού στα Μάλια ο 23χρονος ομοεθνής του, που κατηγορείται για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης, οδηγείται το πρωί της Δευτέρας στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, οι έρευνες αστυνομικών και δικαστικών αρχών συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, με ιδιαίτερη προσοχή εξετάζεται η μαρτυρία ενός φίλου του 18χρονου, σύμφωνα με την οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά με το ΕΚΑΒ δύο φορές, τα ξημερώματα της μοιραίας μέρας και το μεσημέρι, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια για τον φίλο του.

Ο νεαρός, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες κατέθεσε στους αστυνομικούς σχετικά με συνομιλία που είχε στις 6.30 το πρωί της Πέμπτης με το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ, όπου τους μετέφερε - όπως είπε- την ανησυχία του για την κατάσταση του 18χρονου, που δεν αισθανόταν καλά, γεγονός το οποίο αποδιδόταν σε μέθη. Ο ίδιος ισχυρίζεται στην κατάθεσή του ότι ο συνομιλητής του στο τηλέφωνο του ζήτησε να παρακολουθεί το νεαρό και να επικοινωνήσει εκ νέου με το ΕΚΑΒ αν διαπιστώσει ότι υπάρχει επιδείνωση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν κληθεί να καταθέσουν οι τηλεφωνητές του Εθνικού Κέντρου, που υποστηρίζουν ότι  το μόνο τηλεφώνημα που δέχτηκε το ΕΚΑΒ για τον 18χρονο ήταν αυτό που έγινε  στις 12.30 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, οπότε και οι διασώστες που έσπευσαν διαπίστωσαν το θάνατο του νεαρού.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ