2015-08-09 23:25:14
Φωτογραφία για ΚΑΛΟΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2-1 *VIDEOS*
Ακόμα μία νίκη για τον Ολυμπιακό στα φιλικά προετοιμασίας, αυτή τη φορά επί της Τουρκικής Μπεσίκτας στο Καραϊσκάκη με 2-1.

Φινμπόγκασον στο 59' το 1-0, μετά από ασίστ του Πάρντο,ιΙσοφάρισαν οι Τούρκοι με κεφαλιά στο 88', για να δώσει τη νίκη στο Ολυμπιακό στο 90' ο Φουστέρ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Ντοσεβί.

Στα σημαντικά του αγώνα ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη που αποχώρησε με φορείο, αλλά και η επανεμφάνιση του Γιάννη Μανιάτη  μετά από τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που αποθεώθηκε. Επανεμφάνιση επίσης και για τον Αλμπέρτο Μποτία.

Περίπου 15.000 φίλου του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη είδαν τον Ολυμπιακό ανά διαστήματα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και τελικά να παίρνει τη νίκη επί της... πανάκριβης Μπεσίκτας των Κουαρέσμα και Γκόμεζ με 2-1.

Με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού που μας έχει παρουσιάσει... τελευταία ο Σίλβα,  ο Ολυμπιακός στα πρώτα 25 λεπτά είχε την κατοχή (65%-35%) και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα των Τούρκων με τον Χάρα να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν μετά την κεφαλιά του οι αμυντικοί της Μπεσίκτας απέκτρουσαν πάνω στη γραμμή.


Την ίδια ώρα, οι Τούρκοι είχαν την καλύτερή τους φάση στο 25', όταν από... καραμπόλα ο Γκόμεζ βγήκε τετ α τετ με τον Ρομπέρτο, αλλά ο Ισπανός τερματοφύλακας του Θρύλου έσωσε τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός πρέσαρε τους Τούρκους σε όλο τον αγώνα και δεν τους άφησε να του κάνουν πολλές φάσεις, ενώ στον αντίποδα ο ίδιος γινόταν επικίνδυνος, πότε με τον Φινμπόγκασον και πότε με τον Πάρντο.

Προς το τέλος του αγώνα ο ρυθμός έπεσε, οι Τούρκοι ισοφάρισαν λόγω... ύψους του Μασουακού που για πολύ λίγο δε βρήκε τη μπάλα και στο 88' οι Τούρκοι ισοφάρισαν με τον Ουϊσάλ .

Ο Ολυμπιακός αμέσως βγήκε στην επίθεση  για να πάρει τη νίκη και το κατάφερε με το πέναλτι που κέρδισε ο Ντοσεβί από τον Μότα και μετέτρεψε σε γκολ ο Φουστέρ στο 90'.

Δείτε το 1-0 από τον Φινμπόγκασον ΕΔΩ

Το 1-1 από την Μπεσίκτας ΕΔΩ

Το 2-1 από τον Φουστέρ ΕΔΩ

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο (68' Καπίνο), Ελαμπντελαουί (90+1' Σάλιακας), Βούρος (68' Μποτία), Σιόβας (46' Αυλωνίτης), Σαλίνο (46' Μαζουακού), Μιλιβόγεβιτς (85' Μανιάτης), Μπουχαλάκης (76' Κασάμι), Φορτούνης (55' λ.τ. Φουστέρ), Πάρντο (76' Πουλίδο), Ντουρμάζ (69' Ντοσεβί), Χάρα (46' Φινμπόγκασον).

Μπεσίκτας (Γκιουνές): Ζενγκίν, Μπεκ, Ροντόλφο, Γκιουλούμ (83' Μιλόσεβιτς), Τόσιτς (46' Μότα), Χάτσινσον (84' Πεκτεμέκ), Ουϊσάλ, Κουαρέσμα (64' Σαχάν), Εζιακούπ (73' Κουρτουλούς), Τερέ (64' Φράι), Γκόμες (64' Τοσούν).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ