2015-08-10 21:14:05
Φωτογραφία για ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ Η... ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ!
Oι μέρες περνούν και ο Ολυμπιακός έχει να λύσει ακόμα αρκετά μεταγραφικά ζητήματα, που σαφώς θα γίνουν περισσότερα αν υπάρξουν πωλήσεις παικτών.

Ένα από τα ανοιχτά μέτωπα είναι αυτό του εξτρέμ, με τον Ερνάνι της Πόρτο να είναι στην κορυφή της λίστας, αλλά η στάση των "δράκων" να έχει κουράσει τους πάντες (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο Μάρκο Σίλβα, επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Ερνάνι, με τις πληροφορίες να λένε ότι έχει μιλήσει ακόμα και ο ίδιος, τόσο με τον εκπρόσωπο του παίκτη, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και όσα τους είπε έχουν πιάσει... τόπο, μόνο που πρέπει να δώσει την συγκατάθεσή της και η Πόρτο και εκεί "κολλάει" το θέμα.

Παρά τη δεδομένη επιθυμία του Πορτογάλου κόουτς, αλλά και το τελεσίγραφο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για μια άμεση απάντηση, στο Οπόρτο... "σφυρίζουν" αδιάφορα και η κατάσταση παραμένει στάσιμη.

Έτσι, αναπόφευκτα στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν ένα μεγάλο δίλημμα..
. Να περιμένουν μέχρι να βρεθεί η άκρη με την Πόρτο για κάτι που θέλει τόσο πολύ ο προπονητής της ομάδας, ή να κοιτάξουν... αλλού; Όχι ότι δεν το έχουν κάνει ήδη, αλλά δεν έχουν προχωρήσει περισσότερο Ο Μιραλάς που θα ενθουσίαζε ανανέωσε με την Έβερτον, ο Μουνιέ δεν... τρελαίνει, ενώ κάποιοι έκαναν αναφορές εκ νέου στον Κάμπελ αλλά και τον Βάις, με τον τελευταίο να έχει ακουστεί ότι ο Σίλβα τον προτιμάει από τον Μουνιέ...

Ο Σίλβα συνεχίζει να δουλεύει με αυτούς που έχει, δίνει ευκαιρίες και εμπιστεύεται τον Τζίμι Ντουρμάζ και περιμένει στο ακουστικό του... 

Αυτή τη στιγμή κανείς πάντως δε μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα ξεκαθαρίσει η συγκεκριμένη υπόθεση...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ