2015-08-11 00:47:11
Φωτογραφία για ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ... ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΣΙΛΒΑ!
O Λεάντρο Σαλίνο δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είναι ο παίκτης με την καλύτερη φετινή παρουσία στην προετοιμασία και τα φιλικά του Ολυμπιακού, ενώ έχει κερδίσει την εκτίμηση του Μάρκο Σίλβα που τον χρησιμοποιεί είτε δεξιά στο άκρο της άμυνας που είναι η φυσική του θέση, είτε αριστερά που επίσης τα πηγαίνει μία χαρά! 

Κανείς άλλωστε δεν ξεχνάει την κίνηση του Μάρκο Σίλβα προς τον Βραζιλιάνο μπακ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τούρκικη Σίβασπορ! (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Στον Ολυμπιακό υπάρχουν... σειρήνες για τα δύο ακραία του μπακ, Μασουακού και Ομάρ... Αν ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να διαλέξει έναν από τους δύο να πουλήσει, αυτός σαφώς και θα ήταν ο Μασουακού που δεν δείχνει την όρεξη που έδειχνε στην αρχή της περασμένης χρονιάς Όλα αυτά όμως είναι σε συνάρτηση με την προσφορά και τη ζήτηση, οπότε δε μπορούμε να το... συζητήσουμε περισσότερο.

Ο Μάρκο Σίλβα, τη δεδομένη χρονική στιγμή θεωρεί ότι τα δύο του καλύτερα ακραία μπακ στην ομάδα είναι ο Ομάρ και ο Σαλίνο. Με βάση πάντα όσα βλέπουμε στα φιλικά και την επιμονή του Πορτογάλου τεχνικού, δε θα μας φανεί καθόλου... περίεργο ο Σαλίνο να μονιμοποιηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Όλα αυτά φυσικά θα κριθούν από τις αποχωρήσεις (αν υπάρξουν) ή τις προσθήκες (επίσης αν υπάρξουν) που θα γίνουν στην ομάδα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ