2015-08-11 00:17:02
Φωτογραφία για ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! (PHOTO)
Πολλά είναι σήμερα Δευτέρα (10/8) τα δημοσιεύματα στην Ιταλία που θέλουν τον Bραζιλιάνο στόπερ της Μίλαν, Άλεξ να αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού.

Τα Ιταλικά ΜΜΕ, γράφουν σήμερα αυτά για τα οποία σας ενημερώσαμε... χθες (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) ότι δηλαδή με την άφιξη του Αλέσιο Ρομανιόλι στην Μίλαν, οι στόπερ στους «ροσονέρι» ξεπερνούν τον αναγκαίο αριθμό και έτσι είναι προς αποχώρηση τόσο ο Γκαπριέλ Παλέτα, όσο και ο Άλεξ!  

Για τον πρώτο, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι  έχουν εκδηλώσει οι Αταλάντα και Μπολόνια, ενώ για τον 33χρονο Βραζιλιάνο ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα οι ιταλικές ιστοσελίδες που «συνδέουν» τους πρωταθλητές Ελλάδας με τον πρώην διεθνή αμυντικό, κάνοντας αναφορά και στην απόκτηση του Εστέμπαν Καμπιάσο και θεωρούν ότι παρόλο που ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει... ζήτηση και στην Τουρκία, αλλά η πιο... συγκεκριμένη λύση γι'αυτόν έρχεται από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό! 

Εμείς αυτό που γνωρίζουμε πάντως, είναι ότι δεν έχει προχωρήσει κάτι... ουσιαστικά με τον συγκεκριμένο παίκτη, αν και κανείς δεν μπορεί ν'αποκλείσει αυτό να συμβεί ακόμα και τις επόμενες ώρες, από τη στιγμή που είναι στη λίστα των στόπερ που κοιτάει ο Ολυμπιακός... 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ