2015-08-11 20:09:23
Φωτογραφία για Δεν έχει ξαναγίνει... Άστεγος που ήθελε να αυτοκτονήσει σώθηκε δύο φορές σε μία ημέρα από τις αρχές
Βούλγαρος επιχείρησε δύο φορές να αυτοκτονήσει πέφτοντας στα νερά ποταμών της Λιόν, ωστόσο τα σχέδιά του ματαιώθηκαν και τις δύο φορές λόγω της έγκαιρης επέμβασης των αρχών.

Ο άνδρας, άστεγος 27 ετών, πήδηξε αρχικά τη Δευτέρα το πρωί στον ποταμό Σαόν, ο οποίος διαπλέει την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας. Σύντομα οι αστυνομικοί του πέταξαν ένα σκοινί με το οποίο τον τράβηξαν στις όχθες προτού διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα χρειάστηκε να επέμβουν για δεύτερη φορά, καθώς πήδηξε από τη γέφυρα αυτοκινητοδρόμου στον ποταμό Ροδανό.

Μέλη της ομάδας η οποία είναι επιφορτισμένη με τη δημόσια ασφάλεια στον ποταμό επιχείρησαν να τον ανασύρουν από τα νερά του ποταμού.

Χρειάστηκε να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες, αφού «τα πόδια του άστεγου είχαν σφηνώσει σε ένα μεγάλο κούτσουρο και εκείνος ήταν εξουθενωμένος».

Οι ομάδες διάσωσης κατάφεραν τελικά να τον απεγκλωβίσουν. Ο άνδρας διακομίστηκε στην ακτή με σκάφος της πυροσβεστικής όπου οι πυροσβέστες τον αναγνώρισαν καθώς τον είχαν ήδη μεταφέρει στο νοσοκομείο το ίδιο πρωί. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ