2015-08-14 11:55:10
Φωτογραφία για Ο ΚΑΜΠΙΑΣΟ ΚΑΙ ΟΙ... «ΦΩΝΕΣ» ΤΟΥ!
Ο Καμπιάσο από την πρώτη του εμφάνιση κιόλας με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο φιλικό με το Κατάρ, έδειξε ότι δεν θα είναι απλά ένας... παίκτης στη μεσαία γραμμή των ερυθρολεύκων, αλλά ένας ηγέτης που θα κατευθύνει τους συμπαίκτες του και θα τους μιλάει στα λάθη τους με σκοπό να τους κάνει καλύτερους και φυσικά όχι για να το παίξει... βεντέτα! 

Χθες στο φιλικό με το Κατάρ, από τη στιγμή που μπήκε αλλαγή  συμβούλευσε δύο συμπαίκτες του.

Αρχικά τον Αρτούρ Μασουακού, όταν αντί να δώσει την μπάλα στον Πουλίδο που έφευγε προς την περιοχή του Κατάρ, καθυστέρησε και προτίμησε να γυρίσει τη μπάλα στον... Βούρο, με τον Καμπιάσο να σπεύδει και να του εξηγεί ότι η μπάλα έπρεπε να φύγει γρήγορα μπροστά! 

Στη συνέχεια κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Κασάμι, που είχε μέτρα στη διάθεσή του για την ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά ο Ελβετός άσος καθυστέρησε χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα ο Καμπιάσο να του κάνει νοήματα με τα χέρια σα να του λέει "φύγε μπροστά". 

Αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτά ήταν μόλις τα πρώτα λεπτά του Καμπιάσο στην ομάδα, εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο πιο... μέσα στο παιχνίδι θα μπει ο Καμπιάσο με την πάροδο του χρόνου.

Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από τέτοιους παίκτες στο ρόστερ του και ο Αργεντίνος σταρ φρόντισε να το καταλάβουμε με το... "καλημέρα"! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ