2015-08-14 11:37:09
Φωτογραφία για ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ... ΡΗΤΡΑ ΤΟΥ!
Πολύ κουβέντα έχει γίνει τις τελευταίες μέρες για ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τον τερματοφύλακα του Θρύλου, τον Ρομπέρτο.

Τελευταία προέκυψε... Άρσεναλ που τον θέλει για εναλλακτική του Τσέχ, τη στιγμή που ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, αν αποφασίσει να φύγει θα το κάνει για ομάδα... κορυφής για να παίζει και όχι για να είναι στον πάγκο.

Η χθεσινή του εμφάνιση με το Κατάρ που έγινε σε ένα γενικότερο κλίμα... χαλαρών ρυθμών, "φωνάζει" ότι ο Ρομπέρτο θέλει να μείνει στον Πειραιά γιατί είναι και νιώθει καλά Τελευταία, έχει κυκλοφορήσει μάλιστα η πληροφορία ότι ναι μεν στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Ολυμπιακός μαζί του υπήρχε ρήτρα 6 εκατ. ευρώ, αλλά αυτή είχε... ημερομηνία λήξης, η οποία και έχει παρέλθει.

Πλέον, για τη μεταγραφή του παίκτη η όποια ενδιαφερόμενη ομάδα θα πρέπει να τα βρει με τον Ολυμπιακό και όχι να πληρώσει τα 6 εκατ. ευρώ και να πάρει τον παίκτη! 

Αν βέβαια έρθει κάποια συμφέρουσα πρόταση για τον Ρομπέρτο, ο Ολυμπιακός θα την βάλει στο τραπέζι και θα συζητήσει με τον 29χρονο Ισπανό τερματοφύλακα όλα τα ενδεχόμενα... 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ