2015-08-14 13:28:12
Φωτογραφία για Λαπαβίτσας: Δεν άκουσα κάτι από τον πρωθυπουργό που να μου εμπνέει εμπιστοσύνη
"Δεν άκουσα σήμερα κάτι από τον πρωθυπουργό που να μου εμπνέει εμπιστοσύνη", δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας σε ερώτηση για το αν θα υπερψηφίσει την κυβέρνηση στη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης που προαναγγέλθηκε για μετά τις 20 Αυγούστου και πρόσθεσε: «Δεν άκουσα ότι ο πρωθυπουργός έβγαλε τα σωστά συμπεράσματα αλλά αντίθετα ήταν άκρως προβληματικά».

"Ένα μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε στον αγώνα για να γίνει μνημονιακός", είπε ο βουλευτής Ημαθίας και προέβλεψε ότι «πολύ σύντομα θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις». Επιπλέον, ο κ. Λαπαβίτσας υποστήριξε ότι η χώρα καταφανώς χρειάζεται ένα αντιμνημονιακό πόλο ξανά για να εκφράσει τον λαό που ψήφισε όχι στο δημοψήφισμα του Ιουλίου.

Όσον αφορά, τέλος, το αν θα παραδώσει την έδρα του ο κ. Λαπαβίτσας απάντησε στον BHMA FM: «Δεν παραδίδω την έδρα μου γιατι εμείς που είπαμε όχι είμαστε οι τελευταίοι που πρέπει να παραδώσουμε την έδρα μας».

«Δεν έχω κανένα λόγο να ανεξαρτητοποιηθώ αυτή την ώρα δεν με απασχολεί, δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει η ύπαρξη του μνημονιακου ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε ο κ. Λαπαβίτσας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ