2015-08-14 13:38:20
Φωτογραφία για ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΣΙΛΒΑ!
Ο Μάρκο Σίλβα τόνισε στην κάμερα του Novasports πως ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, της νέας σεζόν.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού συμπλήρωσε πως θα υπάρξει τουλάχιστον μια ακόμα προσθήκη στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας, μέχρι το τέλος των μεταγραφών, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες της φιλικής αναμέτρηση με το Κατάρ, από την οποία δήλωσε πως κρατάει μόνο τα θετικά.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για τις έως τώρα εντυπώσεις του από την προετοιμασία: «Εγώ κρατάω τις καλές εντυπώσεις από την προετοιμασία. Πιστεύω πως ήταν μια καλή προετοιμασία για εμάς. Πρέπει να ξεχάσουμε ότι αλλάξαμε το τεχνικό τιμ και όταν θέλεις να αλλάξει το παιχνίδι μιας ομάδας, να βάλεις καινούργιες ιδέες σε μια ομάδα, θέλει χρόνο. Αλλά κρατάω τα θετικά που είχε αυτή η προετοιμασία, που σημαίνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να καταφέρουμε αυτά που θέλουμε. Έχουμε ακόμα χρόνο μπροστά μας, για να ξεκινήσουν την αγωνιστική περίοδο και θα είμαστε έτοιμοι».


Για τις δυσκολίες της φιλικής αναμέτρησης με το Κατάρ: «Πιστεύω ότι οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες. Πέρα από τον καιρό, από τη ζέστη και την υγρασία, ήταν πολύ ψηλό το χόρτο του γηπέδου. Υπήρχε και αέρας σε ορισμένες φάσεις του αγώνα, αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι δικαιολογία. Η ομάδα φάνηκε κουρασμένη μετά από τόσο σκληρή προετοιμασία που κάναμε και παρόλα αυτά η ομάδα δούλεψε μέσα στο γήπεδο, το οποίο σημαίνει πως είμαστε σε καλή κατάσταση, ώστε να είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα δεν ήμασταν τόσο ενεργοί, όπως ήμασταν στα τελευταία παιχνίδια που παίξαμε, αλλά η ομάδα κράτησε και στα 90 λεπτά. Πιστεύω πως η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν χρειαστεί και κρατάω αυτές τις καλές εντυπώσεις, που δείξαμε σήμερα».

Για τις μετεγγραφικές κινήσεις: «Εμένα με ενδιαφέρουν μόνο οι ποδοσφαιριστές, που είναι αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Κοιτάμε στην αγορά για να βρούμε έναν παίκτη, που μπορεί να βελτιώσει και να βοηθήσει την ομάδα. Αυτό σημαίνει συζητάμε με τη διοίκηση. Το σημαντικό είναι να δουλεύουμε με τους παίκτες, που έχουμε στη διάθεσή μας, οι οποίοι είναι ο βασικός κορμός της ομάδας. Σίγουρα ίσως υπάρξει μια ακόμα κίνηση, μέχρι το τέλος των μετεγγραφών».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ