2015-08-15 08:54:07
Φωτογραφία για Ύπνος βουλευτών στα έδρανα! - Ξενοδοχείο η Βουλή - Δείτε φωτο
Η πρωτοφανής απόφαση να ξεκινήσει η Ολομέλεια που θα αποφάσιζε για το τρίτο Μνημόνιο στις 02.00 το πρωί, έφερε την πρώτη ολονύκτια συνεδρίαση και ανεκτίμητες φωτογραφίες να κοιμούνται όπως μπορούν στην αίθουσα του κοινοβουλίου.

Κάτι οι ενστάσεις της προέδρου της Βουλής, λίγο που η κυβέρνηση δεν προλάβαινε να γράψει όλα τα νομοσχέδια του μνημονίου και έφερνε τροπολογίες στις επιτροπές, για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά η ελληνική βουλή συνεδρίασε από τις 02.00 τα χαράματα, ως το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να συζητήσει και να ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο.

Φυσικά η ολονυκτία δεν είναι εύκολο πράγμα και έτσι πολλοί από τους βουλευτές προσπάθησαν να ξεκλέψουν μερικά λεπτά προκειμένου να κοιμηθούν όπως, όπως στα έδρανα της βουλής. Ο φωτογραφικός φακός φυσικά δεν θα άφηνε το πρωτοφανές αυτό περιστατικό να περάσει στα αζήτητα και έτσι προέκυψε το πιο ξεχωριστό κοινοβουλευτικό φωτορεπορτάζ που έχουμε δει ποτέ.


Αρχικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Φίλης πήγε στα πίσω, πίσω έδρανα να πάρει έναν υπνάκο. Έτσι για να πάρει δυνάμεις να αντιμετωπίσει την "ακάματη" Ζωή.

Στη συνέχεια όμως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν άντεξε και έκλεισε τα μάτια καθισμένος στο πρώτο, πρώτο έδρανο, όπως προβλέπεται για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο.

Τώρα ή που ο Γιάνης στοχάζεται το μέλλον ή που αναγκάστηκε και αυτός να κοιμηθεί ελαφρά για να έχει δυνάμεις για το βροντερό όχι της συνέχειας.

Αντίστοιχα και ο υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής δεν άντεξε το μαραθώνιο και κοιμήθηκε στα έδρανα της κυβέρνησης.

Και οι κοιμισμένοι, ταλαιπωρημένοι βουλευτές που κοιμούνταν όπως, όπως στην αίθουσα της ολομέλειας δεν έχουν τέλος:

Πηγή: news247
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ