2015-08-15 12:28:07
Φωτογραφία για Λιάτσος – Καρποντίνη:  «Κρυβόμασταν τον πρώτο καιρό»
Ο Βασίλης Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο για το περιοδικό «ΟΚ!» και παραδέχτηκαν πως στην αρχή έκρυβαν τον έρωτά τους, ενώ είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο και έχουν κάνει ήδη το επόμενο βήμα αφού μένουν μαζί.

«Το πρώτο δίµηνο δεν θέλαµε να δίνουµε δικαιώµατα να µας σχολιάσουν. Αποφεύγαµε να βγαίνουµε κάπου που είχε πολύ κόσµο και γενικότερα ήµασταν πολύ διακριτικοί. Βέβαια, σε αυτό εξυπηρετούσε πολύ και το ότι, λόγω των διαφορετικών ωραρίων, εγώ έφευγα από τον σταθµό στις 11.00 και ο Βασίλης ερχόταν στις 12.00. Οπότε σπανίως συναντιόµασταν στη δουλειά. Βέβαια, σε κάποιες συσκέψεις που είχαµε κάνει µε όλους τους παραγωγούς, είχε τύχει να του απευθύνω τον λόγο προσφωνώντας τον «αγάπη µου». Αλλά το κατάλαβα αµέσως, δαγκώθηκα και προσπάθησα να το διορθώσω, λέγοντας: «Μανάρι µου», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Καρποντίνη.

Όσο για την απόφασή τους να μείνουν μαζί στο σπίτι του Βασίλη Λιάτσου στο Πόρτο Ράφτη; «Εδώ και δύο εβδομάδες μένουμε μαζί. Επειδή αυτό το καλοκαίρι δεν θα μπορούσαμε να πάμε διακοπές έτσι αποφασίσαμε να πάμε εμείς κοντά στην θάλασσα. Έτσι λοιπόν νοικιάσαμε ένα σπίτι όταν δεν δουλεύουμε να απολαμβάνουμε το μπάνιο μας. Ο Βασίλης είναι πολύ ήρεμος και ευγενικός. Δεν θα μπορούσα να έχω πρόβλημα με εκείνον. Εκείνος μπορεί να έχει με μένα γιατί εγώ είμαι η γκρινιάρα της υπόθεσης», εξομολογήθηκε η Ελένη Καρποντίνη.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
10 λόγοι για να πιείτε μπύρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
10 λόγοι για να πιείτε μπύρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ