2015-08-16 20:59:07
Φωτογραφία για Μαχαίρωσαν νεαρό σε νυχτερινό κατάστημα στο Ρίο
Βγήκαν μαχαίρια τη νύχτα στο Ρίο και πιο συγκεκριμένα σε παραλιακό κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης Όπως πηροφορείτα ιτο tempo24.gr θύμα άγριου τσακωμού είναι ένας νεαρός, τον οποίο δύο άλλα άτομα τραυμάτισαν με μαχαίρι έξω από το κατάστημα στο οποίο νωρίτερα διασκέδαζε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ τα στοιχεία των δύο δραστ'ών φέρεται να είναι γνωστά στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών οποίοι και τους αναζητούν για να τους συλλάβουν.

Αστυνομικές "πηγές" ανέφεραν στο tempo24.gr οτι οι δύο δράστες δεν αποκλείεται να έχουν εμπλοκή στο χώρο της νύχτας συνεργαζόμενοι με κάποια καταστήματα διασκέδασης. Το γεγονός έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό τόσο στις Αρχές, όσο και στο χώρο των ιδιοκτητών καταστημάτων νυχτερινών κέντρων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr η Αστυνομία αναμένεται να λάβει αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου και πρωτίστως για την αποφυγή εκδήλωσης άλλων ανάλογων αιματηρών περιστατικών Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ