2015-08-16 23:59:04
Φωτογραφία για ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΙΜ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ!
Παρά τη νίκη της Φέγενορντ στην έδρα της Καμπούρ, στην ομάδα του Ρότερνταμ ασχολούνται με τη συμπεριφορά του... Κόλιν Καζίμ - Ρίτσαρντς.

Ο 28χρονος Τούρκος επιθετικός, που αγωνίστηκε για λίγο και στον Ολυμπιακό, αντικαταστάθηκε στο 62ο λεπτό του αγώνα της Κυριακής από τον Μίχιελ Κράμερ, έχοντας χάσει αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, η τελευταία δευτερόλεπτα πριν την αλλαγή του.

Κατά την αντικατάστασή του ο Καζίμ ήταν φανερά ενοχλημένος και... κλώτσησε κάποια μπουκάλια που βρίσκονταν κοντά στον πάγκο.

Ο αντικαταστάτης του σκόραρε λίγο αργότερα, ενώ η Φέγενορντ πήρε τη νίκη με 2-0 χάρη σε πέναλτι του Κάουτ. Μιλώντας στα ΜΜΕ μετά το ματς, ο Τούρκος τόνισε ότι ήταν απλά εκνευρισμένος με τον εαυτό του.

«Είχα νευριάσει για την ευκαιρία που έχασα, περίμενα ότι θα σκόραρα 100%. Ήθελα να επανορθώσω, αλλά 20 δευτερόλεπτα αργότερα αντικαταστάθηκα. Ο θυμός μου δεν είχε να κάνει με τον Κράμερ, αλλά με την αποτυχία μου
. Είμαι άνθρωπος που δείχνει τα συναισθήματά του, καλά ή άσχημα. Αύριο όλοι θα αρχίσουν να μιλάνε για μένα και μπλα μπλα μπλα μπλα! Αλλά αυτό είναι μέρος του να είσαι ο Καζίμ - Ρίτσαρντς. Είναι καλό για την ομάδα το γεγονός ότι ο προπονητής έχει πολλές επιλογές στην επίθεση. Γιατί να είναι πρόβλημα; Μπήκε και σκόραρε, αυτό γίνεται στο ποδόσφαιρο. Δεν δέχομαι τον πάγκο και θα παλεύω κάθε μέρα για τη θέση μου, αλλά ο ανταγωνισμός είναι καλός. Μόνο έτσι θα γίνουμε πρωταθλητές», είπε ο Καζίμ, ενώ και ο ίδιος ο Κράμερ δεν φάνηκε να ενοχλείται:

«Μου μίλησε μετά το ματς και μου είπε ότι δεν ήταν τίποτε προσωπικό. Ήταν απλά απογοητευμένος γιατί δεν του έβγαινε το παιχνίδι. Δεν υπάρχει πρόβλημα μαζί του».

Ο προπονητής Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ όμως δεν είδε το συμβάν με τον ίδιο τρόπο και τόνισε ότι θα έχει συνομιλία με τον Καζίμ:

«Είναι συναισθηματικός τύπος. Ήταν θυμωμένος με τον εαυτό του γιατί έχασε τις ευκαιρίες. Όμως ο τρόπος που αντέδρασε δεν ήταν σωστός, γιατί δεν στέλνει το σωστό μήνυμα προς τα έξω. Αυτό του είπα και αύριο θα ξαναμιλήσω μαζί του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ