2015-08-17 14:33:15
Φωτογραφία για «ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ...»
Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν αυτός που... έλυσε τον γόρδιο δεσμό για την Μπενφίκα κόντρα στην Εστορίλ και ο προπονητής των «αετών», Ρούι Βιτόρια, στάθηκε στον διεθνή επιθετικό.

Η Μπενφίκα επικράτησε της Εστορίλ με 4-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού να ανοίγει το σκορ (δείτε το σχετικό θέμα και το βίντεο ΕΔΩ).

«Η ποιότητα που έβγαλε η ομάδα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο είναι το πιο σημαντικό, αφού προσπαθήσαμε να φθείρουμε τον αντίπαλο και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες που δεν καταφέραμε να πετύχουμε. Μετά το πρώτο ημίχρονο τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Αυτό που έκανε πιο εύκολο το παιχνίδι ήταν το δυναμικό και πολύ καλό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο. Η ποιότητα των παικτών έκανε τη διαφορά, μαζί με την υποστήριξη των οπαδών μας που ήταν μέρος της νίκης. Ήταν μία φανταστική ημέρα για να αρχίσουμε την πορεία μας που θα είναι μακρά», τόνισε στο επίσημο κανάλι της Μπενφίκα ο τεχνικός της ομάδας για να σταθεί στη συνέχεια στον Κώστα Μήτρογλου και στην συνεργασία του με τον Ζόνας:

«Όποιος έπαιξε στο παιχνίδι είναι άξιος συγχαρητηρίων. Το γκολ του Μήτρογλου άνοιξε το παιχνίδι και έκανε τα πράγματα πιο εύκολα. Είναι πολύ νωρίς πάντως να προβούμε σε εκτιμήσεις, αφού έχουν μόλις μία εβδομάδα που έχουν δουλέψει μαζί. Δεν έχει καταφέρει ακόμα να γεννηθεί η ομοιογένεια και δεν υπάρχει τελειότητα. Έχουμε παίκτες που μπορούν να συνεργαστούν πολύ καλά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ