2015-08-17 15:39:20
Φωτογραφία για Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με Τα Χρώματα της Ελλάδας έρχεται στην Πάτρα
Η εκλεκτή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Άλκηστις Πρωτοψάλτη μαζί με πέντε εξαιρετικούς σολίστες μουσικούς το φετινό καλοκαίρι παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «Τα χρώματα της Ελλάδας», την οποία ήδη ταξίδεψε εκτός συνόρων, μάγεψε το κοινό και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Την παράσταση της αυτή λοιπόν προσαρμοσμένη στην καλοκαιρινή μας διάθεση θα έρθει να την παρουσιάσει και στην Πάτρα η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έχοντας παρέα και τον ερμηνευτή Γιώργο Περρή, την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 21.30 το βράδυ, στον υπέροχο χώρο του κέντρου Θερινό Χάραμα, πάνω από τα Τσουκαλέικα, στη θέση Θεριανό.

Μετά το «Μetropolitan Museum» της Νέας Υόρκης, το «Catogan theater» στο Λονδίνο, το «Alhambra theater» στο Παρίσι κ.α., η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μαζί με τους μουσικούς της συνεργάτες θα παρουσιάσουν αυτήν την παράσταση και στην Πάτρα. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έχει ιδιαίτερη σχέση με το κοινό της Πάτρας.


Στο καλοκαιρινό Χάραμα με το σκηνικό που παραπέμπει σε παλιά ελληνική ταινία του Δαλιανίδη, είχε τραγουδήσει και πέρυσι τον Σεπτέμβριο παρέα με την Ελευθερία Αρβανιτάκη (είχαν μόνο την ατυχία να διακόψει προς το τέλος το όμορφο πρόγραμμα τους η καλοκαιρινή μπόρα). Την Άλκηστη Πρωτοψάλτη μαζί και με τον Γιώργο Περρή την είχαμε απολαύσει και στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο σε μία συναυλία αφιερωμένη στους σκοπούς της «Φλόγας» στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2013.

Το φετινό πρόγραμμα της (Colours of Greece) είναι ένα μουσικό ταξίδι της Ελληνίδας ερμηνεύτριας από την μελοποιημένη ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι και περιέχει τραγούδια των γνωστών συνθετών Νίκου Αντύπα, Σταμάτη Κραουνάκη, Στέφανου Κορκολή, Ευανθίας Ρεμπούτσικα, Goran Bregovic αλλά και μοναδικές μουσικές στιγμές με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη.

Παίζουν οι :

Θωμάς Κοντογεώργης πιάνο και ενορχηστρώσεις

Κώστας Καρακατσάνης βιολί, φυσαρμόνικα, κιθάρα

Άγγελος Παπαδάτος μπάσο

Θάνος Σταυρίδης ακορντεόν

Αλέξης Κώστας κρουστά.

Θα ακολουθήσει εντός των επόμενων ημερών νεότερο ενημερωτικό δελτίο με τα σημεία προπώλησης και την τιμή των εισιτηρίων.

Επιμέλεια - ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ