2015-08-17 19:48:17
Φωτογραφία για ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ... ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΕΛ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ!
Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Μπατουχάν Γκιουλσάχ, σκιαγραφεί μέσω του "ΣΠΟΡ FM 94,6" το αγωνιστικό προφίλ του νέου στόπερ του Ολυμπιακού, Μανουέλ Ντα Κόστα. Τα συν και τα πλην του.

Αναλυτικά Εξαιρετικός αμυντικός, με σωστές επεμβάσεις αλλά και ικανότητα να βγάζει την ομάδα μπροστά όπως και να σκοράρει, όμως ταυτόχρονα κι ένας νευρικός τύπος που χρειάζεται περισσότερο αυτοέλεγχο, είναι ο Μανουέλ Ντα Κόστα, σύμφωνα με όσα είπε ο Τούρκος δημοσιογράφος, Μπατουχάν Γκιουλσάχ, που τον έζησε για μια διετία στη Σίβασπορ.

«Είναι ένας ψηλός αμυντικός, που ξέρει να εκμεταλλεύεται το ύψος του. Η Σίβασπορ τον απέκτησε με πολλά λεφτά, αλλά έκανε απόσβεση. Πέρα από καλές επεμβάσεις στην άμυνα, έχει και καλές τοποθετήσεις. Έχει καλή τεχνική κατάρτιση και δεν διώχνει την μπάλα απλώς», ανέφερε ο Τούρκος δημοσιογράφος και πρόσθεσε:

«Πιστεύω πάντως πως είναι ένας πολύ καλός αμυντικός και θα λείψει στη Σίβασπορ. Θεωρώ πως αν έπαιζε στο ματς με τη Γαλατάσαραϊ στην πρεμιέρα δεν θα ήταν 2-2 το σκορ, αλλά θα κέρδιζε η Σίβασπορ».


Οι αρετές του, δε, δεν περιορίζονται στο αμυντικό κομμάτι. «Την πρώτη του σεζόν έβαλε έξι γκολ σε 14 παιχνίδια και εξέπληξε τους πάντες με αυτή την επίδοση. Έχει ικανότητα στις εκτελέσεις φάουλ και βοηθά αρκετά στο επιθετικό παιχνίδι. Πέτυχε πολλά εντυπωσιακά γκολ, ένα από αυτά ήταν υποψήφιο και για γκολ της χρονιάς πρόπερσι», είπε.

Αχίλλειος πτέρνα του Ντα Κόστα είναι τα νεύρα του, αφού συχνά χάνει την ψυχραιμία του και τα βάζει με τους διαιτητές. «Ένα πρόβλημα που έχει είναι ο έλεγχος των νεύρων του και πολλές φορές διαμαρτύρεται έντονα στους διαιτητές. Στο ματς με την Κασίμπασα στις 23 Φεβρουαρίου αποβλήθηκε και επειδή έβρισε τους διαιτητές τιμωρήθηκε με έξι αγωνιστικές. Πρέπει να συγκρατεί λίγο τα νεύρα του, ειδικά στα ντέρμπι», τόνισε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ