2015-08-18 01:45:51
Φωτογραφία για «ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΑΛΕΞ»
Μπορεί ο Μάνουελ Ντα Κόστα να είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, την ίδια ώρα όμως τα ξένα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο κεντρικός αμυντικός της Μίλαν, Άλεξ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα, γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου στόπερ θα έχει συνάντηση μέσα στις επόμενες ημέρες με τον πρόεδρο των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι, για το μέλλον του παίκτη. Όπως όλα δείχνουν ο Άλεξ θα συνεχίσει την καριέρα του μακριά από το «Σαν Σίρο», καθώς ο τεχνικός της Μίλαν, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς δεν τον υπολογίζει την ώρα που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας και οι Αλέσιο Ρομανιόλι και Ροντρίνγκο Έλι.

Εν ολίγοις, δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Σέρβου τεχνικού και έτσι θα ψάξει να βρει όπως όλα δείχνουν τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 33χρονος στόπερ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, ενώ ενδιαφέρονται και για την απόκτησή του ομάδες από την Bundesliga και πως οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του παίκτη…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ