2015-08-18 12:38:54
Φωτογραφία για Μεσσηνία: Συνελήφθη 41χρονος Αλβανός με διεθνές ένταλμα
Συμμετείχε σε δίκτυο εκμετάλλευσης γυναικών στην πατρίδα του, που ξεσκεπάστηκε το 2003 Σε δίκτυο εκμετάλλευσης γυναικών που ξεσκεπάστηκε το Σεπτέμβριο του 2003 στην πατρίδα του συμμετείχε ένας 41χρονος Αλβανός, που συνελήφθη στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας από άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις αρχές της Αλβανίας. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Καλαμάτας, που έδωσε εντολή να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην γειτονική χώρα.

*** Ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Κορίνθου με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα εκκρεμούσε σε βάρος ενός 30χρονου. Ο αναζητούμενος συνελήφθη στο Βραχάτι Κορινθίας από άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου για να εκτελεστεί το ένταλμα.

*** Δύο καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 65χρονου για παραβάσεις του νόμου περί επιταγών και καθυστέρηση καταβολής αποδοχών σε εργαζομένους. Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος τον εντόπισαν στον Αλμυρό, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ