2015-08-18 16:30:24
Φωτογραφία για ΓΡΑΝΑΔΑ ΓΙΑ... ΜΠΟΤΙΑ
Ο Ντα Κοστα ήρθε για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού με τον Σίλβα να έχει πλέον στη διάθεση του έναν ακόμη έτοιμο στόπερ μετά τους Αυλωνίτη και Βούρο αλλά και τον Σιόβα που ανεβάζει στροφές μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο διάστημα της προετοιμασίας.

Στο ρόστερ φυσικά υπάρχουν και οι Μποτία, Γούτας που όμως λόγω τραυματισμών έχασαν την προετοιμασία και είναι αρκετά πίσω. Ο νεαρός Έλληνας στόπερ βεβαίως ήταν προσθήκη που στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως θα δώσει πολλά στην πορεία. Όσον αφορά όμως τον Μποτία στο Λιμάνι υπάρχουν σκέψεις για πώλησή του. Μια υπόθεση που βέβαια δεν είναι εύκολη ειδικά με τον Μποτία τραυματία το μεγαλύτερο διάστημα του καλοκαιριού.

Στις αρχές του μήνα είχε εμφανιστεί η Μπορντό που ζήτησε δανεικό τον Ισπανό στόπερ με τον Ολυμπιακό όμως να επιζητά την πώληση του παίκτη. Δημοσιεύματα τώρα από την Ισπανία φέρνουν στο... προσκήνιο τη Γρανάδα για τον Μποτία. Μάλιστα τονίζουν πως έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με στόχο να γίνει η συμφωνία και να παραχωρηθεί με μεταγραφή ο Ισπανός στόπερ.

Με τον Ολυμπιακό να αναζητά και άλλη μια μεταγραφή για το κέντρο της άμυνας, μετά τον Ντα Κοστά, όλα δείχνουν πως το μέλλον του Μποτία στο Λιμάνι δεν θα είναι μεγάλο. Όλα βεβαίως θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις και φυσικά από το πόσο σοβαρό τελικά θα αποδειχθεί το ενδιαφέρον της Γρανάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ