2015-08-20 11:55:18
Φωτογραφία για Ποδόσφαιρο: Ανακοινώθηκε η αγορά του Παναιγιαλείου από τον Μοχάμεντ Μορσέντι
Σε μία κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αιγίου ανακοινώθηκε χθες το βράδυ η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναιγιάλειος από τον Μοχάμεντ Μορσέντι.

Το «παρών» έδωσε ο εκπρόσωπος του Αιγύπτιου, Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο οποίος τόνισε πως το πρωί μπήκαν οι υπογραφές, αλλά και ο Αντώνης Ρέλλας που παραμένει πρόεδρος.

«Από εκεί που κάποιοι πίστευαν ότι ο Παναιγιάλειος δεν θα έπαιζε στη Football League, πλέον μπαίνει σε άλλη εποχή», είπε ο Ρέλλας και σημείωσε ότι το ΔΣ παραμένει ίδιο και μόνη προσθήκη θα είναι ο Ανδριόπουλος που θα είναι και ο νέος αντιπρόεδρος.

«Το deal αυτό ήταν αποτέλεσμα της καλής λειτουργίας της ομάδας τα τρία τελευταία χρόνια διοικητικά και οργανωτικά», υποστήριξε ο Ανδριόπουλος και τόνισε: «Έγινε συμφωνία κυρίων και όσα μας είπε ο κύριος Ρέλλας αποτυπώθηκαν και στα χαρτιά. Θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα για την ομάδα. Να δημιουργήσουμε ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, θα σέβεται τον κόσμο και θα προσπαθεί για το βήμα παραπάνω. Αν δεν καταφέρουμε να ανέβουμε, να είμαστε στην τετράδα».


Ζήτησε ακόμα τη στήριξη του κόσμου, αφού έτσι θα μειωθούν τα έξοδα του μεγαλομετόχου και ο ίδιος θα είναι ακόμα πιο «ζεστός», ενώ για την ενίσχυση σημείωσε ότι θα γίνει ό,τι ζητήσει ο προπονητής. «Δεν θέλουμε να κάνουμε μεταγραφές και μετά να χρωστάμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε το επιτυχημένο μοντέλο Ρέλλα και να οργανώσουμε ακόμα καλύτερα την ομάδα σε επίπεδο εγκαταστάσεων και υποδομών», συμπλήρωσε ο Ανδριόπουλος.

«Άλλη εποχή τότε, άλλη τώρα»

Αποθεώθηκε από τους φιλάθλους ο νέος προπονητής, Παναγιώτης Τζαναβάρας που παρουσιάστηκε μαζί με τον συνεργάτη του, Γιώργο Κουδούνη και σημείωσε μεταξύ άλλων: «Επιστρέφω μετά από 4,5 χρόνια στο Αίγιο. Άλλη εποχή τότε, άλλη τώρα. Ξέρω ότι ο χρόνος πιέζει, αλλά μαζί με τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση θα προσπαθήσουμε για να ολοκληρώσουμε το ρόστερ. Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σημειώνεται ότι μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταβεί ο Παναιγιάλειος σε κάποιο αθλητικό κέντρο για περίπου 10 ημέρες, ώστε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Πηγή: flnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ