2015-08-20 16:03:27
Φωτογραφία για Χαμός στα social media με την φωτογραφία της Άνιστον με νυφικό
Λίγες μέρες μετά τον γάμο της Τζένιφερ Άνιστον με τον αγαπημένο της Τζάστιν Θερού που τελέστηκε στο σπίτι του ζεύγους σε συνθήκες άκρας μυστικότητας κυκλοφόρησε μια φωτογραφία μιας γυναίκας με μακρύ νυφικό και την πλάτη γυρισμένη στο φακό προκαλώντας χαμό στα social media

Ο μυστικός γάμος που συνέβη ακόμα και χωρίς τους καλεσμένους να έχουν ιδέα για τον σκοπό της επίσκεψής συνέβη χωρίς να βγει το παραμικρό στην στη δημοσιότητα το παραμικρό για τα όσα συνέβησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες της βίλας στο Μπελ Ερ. Λιγες ώρες μετά την τελετή το ζευγάρι απέδρασε για το νησί Μπόρα-Μπόρα χωρίς να βγει ούτε μία φωτογραφία των νεόνυμφων για δείγμα.

Στο Facebook όμως σήμερα κυκλοφόρησε η φωτογραφία μιας καλλίγραμμης γυναίκας με μακρύ νυφικό και τα μαλλιά μαζεμένα σε αλογοουρά, έγινε πανικός. Η επίμαχη φωτογραφία απεικονίζει την ξανθιά γυναίκα να φορά ένα ιβουάρ δαντελένιο νυφικό με μακριά μανίκια, ανοικτή πλάτη και εντυπωσιακή ουρά και, υποτίθεται, ότι τραβήχτηκε κατά τις γαμήλιες προετοιμασίες.


Η πόζα θυμίζει την Άνιστον όμως το πρόσωπο της γυναίκας δεν φαίνεται αφού αυτή έχει γυρισμένη την πλάτη στον φακό, όμως οι θαυμαστές της ηθοποιού πίστεψαν ότι η φωτογραφία ήταν από τις πρόβες και έσπευσαν να μοιραστούν τη φωτογραφία.

Τελικά όμως άνθρακας ο χρυσός καθώς λίγες ώρες αργότερα όμως ήρθε η απογοήτευση. Η φωτογραφία ήταν τελικά από κατάλογο εταιρείας νυφικών και το εντυπωσιακό νυφικό πωλείται έναντι του «ευτελούς» ποσού των 150 δολαρίων. Αρκετά λιγότερα από το φτηνότερο ρούχο που φόρεσε ποτέ η Άνιστον.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ