2015-08-20 16:02:38
Φωτογραφία για ΘΛΙΨΗ: Δυστυχώς η αγαπημένη σε όλους μας Σαρδέλα των Ράδιο Αρβύλα...
Πριν από μερικούς μήνες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους και τηλεθεατές της εκπομπής "Ράδιο Αρβύλα" ότι η Σαρδέλα, το συμπαθέστατο σκυλί που είχε τη δική του παρουσία στην εκπομπή, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τώρα, με νέο του κείμενο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κάνει γνωστό ότι η Σαρδέλα έφυγε από τη ζωή. "Η Σαρδέλα λοιπόν πέθανε στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής 5 Ιουνίου, 14μιση ετών.

Η υγεία της είχε επιδεινωθεί πολύ, απέκτησε ένα πρόβλημα στο θυρεοειδή, το αριστερό της μάτι καταστράφηκε εντελώς από μια νεοπλασία, και τα προβλήματα κινητικότητας είχαν γίνει πολύ πιο έντονα. Δεν είχε πια αυτό που ευφημιστικά αποκαλούμε "ποιότητα ζωής", έγραψε ο παρουσιαστής στο κείμενό του και εξήγησε τη διαδικασία που ακολούθησε μέχρι την ευθανασία που έπρεπε να γίνει.

"Τη μια στιγμή ήταν εκεί, η Σαρδέλα που ήξερα, έστω και πολύ λιγότερη, και την άλλη δεν ήταν πια εκεί. Λίγα κιλά οργανικής ουσίας.

Επέστρεψε στη θάλασσα, εκεί από όπου προήλθε, εκεί από όπου προήλθαμε όλοι και εκεί όπου όλοι θα καταλήξουμε. Καμμιά φορά, ακόμη και τώρα, ξυπνάω το βράδυ και ακούω τα νύχια της στα πλακάκια. Είναι μόνο η ιδέα μου,όμως...", καταλήγει. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ