2015-08-21 20:33:38
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ άραγε τα θυμάται ο Α. Τσίπρας; Όταν ο πρωθυπουργός έλεγε: Γιατί να πάμε σε εκλογές; Έχουμε ισχυρή λαϊκή εντολή [video]
Στα τέλη Απριλίου και εν μέσω σκληρής διαπραγμάτευσης (ενώ η κυβέρνηση έχει πάρει την 4μηνη παράταση ως τον περασμένο Ιούνιο), ο Αλέξης Τσίπρας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "Στον Ενικό".

Εκεί έλεγε ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να καταφύγει ξανά στις κάλπες: "Γιατί να πάμε σε εκλογές; Έχουμε μια ισχυρή λαϊκή εντολή".

Όταν ο γνωστός δημοσιογράφος του έλεγε ότι ένας καλός λόγος για εκλογές θα ήταν να "απαλλαγεί" από τις ακραίες Αριστερές φωνές, χαρακτήριζε ως "πλεονέκτημα" του ΣΥΡΙΖΑ την πολυσυλλεκτικότητα του κόμματός του.

Τρεις μήνες μετά αν και αρκετά πράγματα έχουν αλλάξει άρδην από τότε, η χώρα οδηγείται ξανά σε εκλογές (ενώ έχει μεσολαβήσει και ένα δημοψήφισμα, που επίσης ο πρωθυπουργός ως αντιπολίτευση τότε έλεγε ότι θα είναι καταστροφή), ώστε να αποσπαστεί ομαλά το κόμμα του και να αποχωρήσει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η Αριστερή Πλατφόρμα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που άρχισε να κυκλοφορεί ξανά τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο:
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ