2015-08-23 11:28:23
Φωτογραφία για ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ... ΕΡΝΑΝΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
Ο Ερνάνι της Πόρτο από την πρώτη στιγμή ήταν ο μεγάλος πόθος του Πορτογάλου τεχνικού του Θρύλου, Μάρκο Σίλβα.

Ο Ερνάνι έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα της Πόρτο στην έδρα της Μαρίτιμο, ενώ την ίδια ώρα στην Πορτογαλία τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι "δράκοι" κυνηγούν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι ακόμα έναν εξτρέμ για την ενίσχυσή τους, κάτι που αν συμβεί τελικά θα σημάνει και τον απόλυτο παραγκωνισμό του Ερνάνι, πράγμα που δε θέλει καμία από τις δύο πλευρές. 

Ο παίκτης για να μην μείνει πίσω αγωνιστικά, αλλά και η Πόρτο που θα δει την αξία του παίκτη να "βουλιάζει"... Έτσι, ο Ολυμπιακός που τον θέλει πολύ -και όπως λένε τα ρεπορτάζ έχει ακόμη την πρότασή του στο τραπέζι- θα περιμένει ακόμα και μέχρι το τέλος του μήνα για ν'αποκτήσει τον παίκτη ως δανεικό με μία οψιόν αγοράς του παίκτη σε λογικά επίπεδα.

Αν κάποιοι αναρωτηθούν που θα χωρέσει ο Ερνάνι από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Σεμπά, την απάντηση την έχει δώσει ήδη ο Μάρκο Σίλβα... Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι ο Σεμπά είναι εξίσου ικανός  ν'αγωνιστεί και στην επίθεση, ενώ μην ξεχνάμε ότι έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού... άρα δεν μπορεί κανείς ν'αποκλείσει ο επιθετικός να είναι ο... Σεμπά, και ο εξτρέμ ο Ερνάνι... κάθε άλλο μάλιστα! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ