2015-08-23 18:18:41
Φωτογραφία για ΜΑΞΙΜΟΥ: Ο κ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ
Με αιχμηρό τρόπο ανταπάντησαν κύκλοι του Μαξίμου στη Νέα Δημοκρατία, στον απόηχο της άρνησης του Αλέξη Τσίπρα να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ν.Δ., Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να ψεύδεται και σκοπίμως επιχειρεί να πυροδοτήσει την πολιτική ένταση ενώ επικαλείται την «εκτόνωσή» της, επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές.

Όπως προσθέτουν, μπροστά στο φόβο των εκλογών, ο κ. Μεϊμαράκης φτάνει πρακτικά να αποκαλεί «καθεστωτική αντίληψη» την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία. Καταλήγοντας, οι ίδιες πηγές σχολιάζουν ότι «πρακτική του χθες» είναι η αναζήτηση τεχνασμάτων για τη «μονιμοποίηση» ενός προσωρινού Προέδρου.

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία κατήγγειλε ότι εδώ και ένα μήνα ο Αλέξης Τσίπρας συμπεριφέρεται με καθεστωτική αντίληψη. Όπως επισήμανε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Τσίπρας έχει μείνει στο χθες, καθώς αποφασίζει μόνος του για πολύ σοβαρά ζητήματα και όταν διαπιστώνει τα αρνητικά αποτελέσματα των κινήσεών του, αυτοπαρουσιάζεται ως θύμα εκβιασμών. «Στην παρούσα φάση επιλέγει τις παλιές καταδικασμένες πρακτικές της πόλωσης» συμπλήρωσε η Ν.Δ.


«Η προσπάθεια όλων για ένα καλύτερο αύριο απαιτεί συνεννόηση, διάλογο και ευρύτερες συνεργασίες μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων» συνέχισε και πρόσθεσε ότι με τη διάθεση αυτή ο κ. Μεϊμαράκης επικοινώνησε με τον κ. Α. Τσίπρα, ο οποίος απάντησε ότι «δεν θέλει να τον δει»

Οι συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών είναι θεσμικές και συνταγματικές, που έχουν στόχο, εκτός των άλλων και στην εκτόνωση της πολιτικής έντασης, κατέληξε η Ν.Δ., καθιστώντας σαφές ότι δεν πρόκειται για κοινωνικές και φιλικές επαφές.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ