2015-08-23 18:19:12
Φωτογραφία για Ποιος έχει την ευθύνη για την ασφάλεια των ΥΕΘΑ; Με αφορμή όσα έγιναν στην Κω
Τα όσα έγιναν στην Κω κατά του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου ασφαλώς κανέναν δεν μπορούν να βρίσκουν σύμφωνο. Ακόμη και τους πιο “σκληρούς” πολιτικούς του αντιπάλους. Το θέμα που θα πρέπει να μας απασχολήσει βέβαια και δεν έχει να κάνει μόνο με τον Καμμένο αλλά με τον εκάστοτε ΥΕΘΑ είναι αν υπάρχει πράγματι ασφάλεια που φροντίζει για την προστασία τους ή αν αυτή υπάρχει μόνο στα λόγια. Η εικόνα που είδαμε στην Κω δυστυχώς δεν συνηγορεί υπέρ της πρώτης εκδοχής.

Ο Πάνος Καμμένος είχε ειδοποιηθεί για την συγκέντρωση εξαγριωμένων πολιτών που τον περίμενε. Αρνήθηκε να ακυρώσει την μετακίνησή του και καλά έκανε. Το ερώτημα είναι ποιο σύστημα ασφαλείας τον έκανε να αισθάνεται τόσο σίγουρος ότι θα μπορούσε να ξεπεράσει τις ακρότητες που τελικά έγιναν; Είναι ευθύνη μόνο της προσωπικής του φρουράς; Έχει εμπλοκή το ΓΕΕΘΑ ή κάποια στρατιωτική υπηρεσία; Είχε δοθεί η σωστή διάσταση του “προβλήματος” που θα αντιμετώπιζε ο ΥΕΘΑ και η συνοδεία του;

Όλα αυτά καλό είναι να απαντηθούν. Επαναλαμβάνουμε όχι μόνο για την περίπτωση Καμμένου που σε λίγα 24ωρα αποχωρεί από τη θέση του ΥΕΘΑ. Αλλά και για τους επόμενους υπουργούς. “Πλήθη εξαγριωμένων” πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν κι αυτοί. Και δεν είναι ανάγκη να ξαναζήσουμε όσα έγιναν στην Κω.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ