2015-08-24 15:25:26
Φωτογραφία για ΤΟ... ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο Ολυμπιακός φέρεται να... ψάχνει έναν ακόμα επιθετικό, ο οποίος θα αποτελέσει την εναλλακτική λύση πίσω από τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον και σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει ήδη κάποιες περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση και εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Μάρκο Σίλβα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, όπου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-0.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μελετούν τις περιπτώσεις των Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο και Άμπελ Ερνάντες, την ίδια ώρα που στην Αργεντινή, ο πρόεδρος της Ρασίνγκ Κλουμπ υπογραμμίζει πως... απέρριψε πρόταση ύψους 5,7 εκατομμυρίων ευρώ των ερυθρόλευκων για την παραχώρηση του Γκουστάβο Μπου.

Ο παίκτης που θα προστεθεί (αν γίνει τελικά η φημολογούμενη αυτή κίνηση) πάντως, δεν αποκλείεται να μην είναι επιθετικός αλλά ο... Ερνάνι (δείτε τους λόγους ΕΔΩ). Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Μάρκο Σίλβα στην χθεσινή συνέντευξη τύπου επιβεβαίωσε αυτά που σας γράψαμε από χθες το πρωί για τον Σεμπά (δείτε ΕΔΩ)...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ