2015-08-24 21:42:46
Φωτογραφία για Ποια διάσημη ελληνίδα μιλά για το bullying στην κόρη της... [photo]
Η Ματθίλδη Μαγγίρα μιλώντας στο ΟΚ, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι τόσο η ίδια όσο και η κόρη της ήταν θύματα bullying στο σχολείο.

Mιλώντας για το bullying που υπέστη η ίδια όταν πήγαινε στο σχολείο λόγω του επιθέτου της είπε:

«Το bullying υπήρχε πάντα στο σχολείο, απλώς δεν του είχαμε δώσει όνομα. Κι εγώ έχω υποστεί bullying στο δημοτικό εξαιτίας του ονόματός μου. Ήταν ένα μεγαλύτερο παιδί από εμένα που είχε μείνει στην ίδια τάξη και με κορόιδευε. Κάθε πρωί που με έβλεπε μου έλεγε: "Μάγειρα, τι μαγείρεψες σήμερα;". Μία-δύο-τρεις, την τέταρτη του απάντησα: "Αρχ...καπαμά", χωρίς να ξέρω τι σημαίνει. Ε, δεν με ξαναενόχλησε».

Παράλληλα, ανέφερε ένα περιστατικό ρατσιστικής συμπεριφοράς που δέχτηκε η κόρη της Λήδα στο σχολείο, και πώς τη βοήθησε να το ξεπεράσει.

«Όταν μία μέρα γύρισε και μου είπε ότι τη φώναξαν "μαύρη", της απάντησα: "Κατ'αρχάς, αυτός που στο είπε δεν βλέπει καλά, γιατί ακόμα και οι άνθρωποι που κατάγονται από τη Νότιο Αφρική και τους φωνάζουν μαύρους, είναι σοκολατί. Τους ανθρώπους δεν τους ξεχωρίζουμε από τη φυλή τους, αλλά από την ψυχή τους". Για μένα, είναι απαίδευτος και ακαλλιέργητος, όποιος σκέφτεται ρατσιστικά».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΠΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΣΑΜΙ...»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΠΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΣΑΜΙ...»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ