2015-08-25 08:06:39
Φωτογραφία για Τον κολυμβητή μας τον χτύπησαν οι ζέστες! Τουρκική καζούρα στον ακροδεξιό προβοκάτορα
Την απόφαση του εθνικού - όπως τον χαρακτηρίζει - κολυμβητή από την Τουρκία Alper Sunacoglu να κολυμπήσει μέχρι το ελληνικό νησί Φαρμακονήσι, όπου ισχυρίζεται ότι ύψωσε - με το ...χέρι του - την τουρκική σημαία , καυτηριάζει ο αρθρογράφος Engin Ardic στην τουρκική εφημερίδα Sabah. Αποκαλύπτει δε ότι ο ...''πειραγμένος από τις ζέστες'' κολυμβητής πρόσκειται στο - ακροδεξιό - κόμμα Vatan. 

Το άρθρο του ο κ.Ardic το ξεκινά με το σχόλιο : «Είχαμε πει ότι οι ζέστες αυτές δεν κάνουν καλό σε πολύ κόσμο, αλλά ένας εθνικιστής νεαρός μας πραγματικά τρελάθηκε» - και συνεχίζει: «Αντί να επιτεθεί στο όρος Καντίλ (έλα όμως που εκεί ελλοχεύει ο κίνδυνος να σκοτωθεί) επιτέθηκε σε ένα ελληνικό νησί, ανοιχτά των Διδύμων, το Φαρμακονήσι. (..) Ο εθνικός κολυμβητής μας κολύμπησε ως εκεί από τα Δίδυμα, προσευχήθηκε για τους πεσόντες, ύψωσε την τουρκική σημαία και επέστρεψε με σκάφος στα Δίδυμα, αυτή τη φορά δεν κολύμπησε
. Λέγοντας ότι τα «152 νησιά και βραχονησίδες είναι τουρκικό έδαφος» καταλαβαίνουμε ότι πρόσκειται στο κόμμα Vatan. Εάν έκανε λόγο για 16 νησιά, τότε θα ήταν οπαδός του MHP. Διότι στο θέμα αυτό, υπάρχει μια διαμάχη μεταξύ των εθνικιστών μας: ο Perincek θέλει 152 νησιά κι ο Bahceli μόνο 16… Μάλιστα επ’ αυτού υπάρχει και μια φράση που με κάνει και ανατριχιάζω «Δεν υπήρξε κανένα γεγονός στην ιστορία που το τουρκικό έθνος παραιτήθηκε τα εδάφη του». (..)'' .

Στην συνέχεια ο αρθρογράφος επιχειρεί ένα ιδιόμορφο χιούμορ- εξ ορισμού απαράδεκτο όταν υπάρχει ο ''Αττιλας'':

''Όμως, θα κάνω μια παράκληση στα παλικάρια μας: «Σε περίπτωση που από τα εδάφη μας καταλάβουν τη Βουλιαγμένη, ας μου μεταβιβάσουν τον ιδιοκτησιακό τίτλο του ξενοδοχείου Αρίων εκεί.. Να κάνω τουλάχιστον κάθε χρόνο τα μπάνια μου χωρίς να πληρώνω ούτε ένα ευρώ..''

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 

1.Ο Dogu Perinçek είναι Τούρκος πολιτικός, δικηγόρος και ακαδημαϊκός που διετέλεσε πρόεδρος του Πατριωτικού Κόμματος (τουρκικά: Vatan Partisi) από το 1992.  Τον Αύγουστο του 2013, καταδικάστηκε σε  ισόβια κάθειρξη ως μέρος της οργάνωσης Εργκένεκον, αλλά αφέθηκε ελεύθερος το 2014.

2. Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είναι  Τούρκος πολιτικός , πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος (ΜΗΡ) από τις 6 Ιουλίου 1997. Έχει διετέλεσε αναπληρωτής πρωθυπουργός στην κυβέρνηση συνασπισμού του Bülent Ecevit (1999-2002).

ΠΗΓΗ: http://www.onalert.gr/stories/ton-kolymviti-mas-ton-xtyposan-oi-zestes/44387
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ