2015-08-25 08:30:23
Φωτογραφία για «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ...»
Η Τζένοα δεν έχει... παρατήσει την υπόθεση του Αρτούρ Μασουακού, όπως τονίζει στο "Gazzetta.gr" ο εκτελεστικός διευθυντής της, Αλεσάντρο Ζαρμπάνο.

Ο Ζαρμπάνο μίλησε σχετικά με τις νέες πληροφορίες που αφορούν στην... αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της Τζένοα για τον αμυντικό του Ολυμπιακού.

«Μπορώ να σας πω ότι συνεχίζουμε να... παρακολουθούμε τον Αρτούρ Μασουακού. Είναι ένας παίκτης που πάντα είναι στην λίστα μας αλλά το θέμα δεν είναι τόσο απλό Ενδεχομένως από αύριο (σήμερα) και μετά θα μπορούμε να πούμε περισσότερα γι' αυτό το θέμα. Είναι κάτι που θα το δούμε από αύριο (σήμερα) και μετά», ήταν το σχόλιο του εκτελεστικού διευθυντή των Γενοβέζων, που και στο παρελθόν έχει παραδεχθεί ανοιχτά και δημόσια πως ο σύλλογός του έχει στο στόχαστρό του τον νεαρό αριστερό μπακ του Ολυμπιακού.

Με τον τρόπο του ο Ζαρμπάνο προδικάζει άμεσα εξελίξεις. Ο Ολυμπιακός από την άλλη και η πλευρά του παίκτη εδώ και αρκετές μέρες είτε επίσημα είτε ανεπίσημα διευκρινίζουν πως δεν έχουν καμία επίσημη κρούση στα χέρια τους για την απόκτηση του Μασουακού. Και φυσικά οι αξιώσεις των νταμπλούχων Ελλάδας για την μεταγραφή του δεν καθιστούν και εύκολη μία τέτοια αποχώρηση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ