2015-08-25 10:12:24
Φωτογραφία για Απειλούν τη ζωή δημοσιογράφου στη Σάμο
Επικίνδυνες διαστάσεις από κάποιους φαίνεται ότι παίρνει η τόλμη κάποιων (λίγων και μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού) δημοσιογράφων του νησιού, να ξεσκεπάζουν σκάνδαλα στη Σάμο!

Χθες το πρωί, άγνωστοι έγραψαν σύνθημα κατά του συναδέλφου δημοσιογράφου Γιάννη Νέγρη, σε τοίχο δίπλα ακριβώς από το Δημαρχείο του νησιού, άμεσα απειλητικό για την ζωή του που φαίνεται να έχει σχέση με εμπλεκόμενους που σχετίζονται με αδικήματα ποινικώς κολάσιμα!

Ο δημοσιογράφος πριν από λίγους μήνες είχε ξυλοκοπηθεί από 2 άτομα, ζωντανά στον αέρα, στον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργάζεται και ένα από αυτά εμπλέκεται σύμφωνα με τις κατηγορίες από το λιμενικό σώμα, σε διακίνηση λαθρομεταναστών και αφαίρεση μηχανών από σκάφη δουλεμπορικά!

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης οι αστυνομικές - λιμενικές αρχές αλλά και η εισαγγελία θα πρέπει να εξετάσει πολύ σοβαρά, αυτό το νέο περιστατικό, διότι απειλείται η ζωή ενός ανθρώπου και γίνεται προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης διακίνησης της φωνής των πολιτών!

Η ελευθερία του τύπου στη Σάμο κάποιοι θέλουν να ισοπεδωθεί!

Οι αρμόδιες αρχές ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ μπορούν να εξακριβώσουν άμεσα ποιοι εμπλέκονται σε αυτό το νέο περιστατικό απειλής δημοσιογράφου στο νησί, γράφοντας ένα σύνθημα που θέλει να στείλει μηνύματα!

Κάμερες, στο σημείο υπάρχουν και ΑΝΕΤΑ μπορούν να εξακριβώσουν τι έγινε τα ξημερώματα της 24ης Αυγούστου...
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ