2015-08-25 20:06:23
Φωτογραφία για ΤΟΜΙΤΣ : ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ!
Σίγουρος πως παρά τις απουσίες λόγω Ευρωμπάσκετ ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί έτοιμος τη νέα σεζόν, δήλωσε ο βοηθός του προπονητή, Γιάννη Σφαιρόπουλου, Μίλαν Τόμιτς.

Μετά τη συμπλήρωση μίας εβδομάδας προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, ο Μίλαν Τόμιτς, μίλησε για τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου, την προετοιμασία και τις δυσκολίες που παρουσιάζονται λόγω της έλλειψης των διεθνών.

«Για μας τους προπονητές είναι πολύ δύσκολη αυτή η περίοδος γιατί η ομάδα έχει πολλούς παίκτες στις Εθνικές κι απ’ όσο γνωρίζω νομίζω ότι απ’ όλες τις ομάδες αυτού του επιπέδου είμαστε αυτή με τους περισσότερους διεθνείς», τόνισε αρχικά ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου και πρόσθεσε:

«Η δουλειά όμως πρέπει να γίνει και πρέπει να γίνει σωστά. Πρέπει να μπουν οι βάσεις και η φιλοσοφία μας. Στις μέρες που έρχονται στο Μέτσοβο γίνονται κατανοητοί οι κανόνες της ομάδας και οι νέοι μπαίνουν στο κλίμα και τη φιλοσοφία του κόουτς. Δουλεύουμε έτσι ώστε όταν με το καλό επιστρέψουν οι διεθνείς στις υποχρεώσεις της ομάδας, το «πάντρεμα» θα γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά και η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ