2015-08-25 20:12:07
Φωτογραφία για Δυτική Αχαΐα: Αντιδράσεις και κινητοποιήσεις για τα φορτηγά που μεταφέρουν αδρανή υλικά
Σε κινητοποιήσεις αναμένεται να προχωρήσουν σήμερα κάτοικοι και δημοτική αρχή της Δυτικής Αχαΐας για τον θόρυβο που προκαλείται από τα ξημερώματα, λόγω της διεύλευσης φορτηγών που μεταφέρουν αδρανή υλικά. Ατην περιοχή προκαλείται θόρυβος και κυκλοφοριακό.

Συγκεκριμένα, φορτηγά που μεταφέρουν αδρανή υλικά από το λατομείο του Αράξου, όπως 'εχει πει στο thebest o Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, διέρχονται από τις 4 τα ξημερώματα μέσα από το κέντρο της Κάτω Αχαΐας, τα Νιφορέικα, το Καλαμάκι, και τη Λακόπετρα, με αποτέλεσμα ο θόρυβος να "ξεσηκώνει" τους κατοίκους, ενώ τις μεσημβρινές ώρες παρατηρείται σε κάποιες περιπτώσει επιβάρυνση της κυκλοφορίας.

Την ίδια ώρα λόγω της στενότητας των δρόμων υπάρχει επικινδυνότητα. Δεδομένου ότι στην «καρδιά» των χωριών κατοικούν παιδιά και ηλικιωμένοι που διασχίζουν τους δρόμους.

Όπως επισημαίνει ο κ. Νικολάου το Δημοτικό Συμβούλιο έχει πάρει απόφαση με την οποία απαγορεύεται η διέλευση φορτηγών με αδρανή μέσα από την έδρα του Δήμου και τα χωριά, παρά μόνο από τον δρόμο που έχει κατασκευαστεί γι αυτό το σκοπό Άραξος – Λάππα.

Για σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες προγραμματίζεται ο αποκλεισμός των δρόμων στην πλατεία Δημοκρατίας, προκειμένου να μην διέλθουν τα φορτηγά.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΟΜΙΤΣ : ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΟΜΙΤΣ : ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ