2015-08-26 09:14:41
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ, ΑΛΛΑ...»
O Ροζέρ Ενροτό παίρνει θέση μέσω του "Gazzetta.gr" για όλα όσα ακούγονται και γράφονται για τον πελάτη του, Αρτούρ Μασουακού.

Σας ενημερώσαμε νωρίτερα για την διάψευση και του περιβάλλοντος του Μασουακού για το φημολογούμενο deal με την Τζένοα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο ατζέντης του, Ροζέρ Ενροτό, λέγοντας: «Δεν υπάρχει τίποτα από την Τζένοα και φυσικά καμία συμφωνία. Είναι απόλυτα ενήμερος για το τι έχουν τονίσει από τον Ολυμπιακό για το θέμα (διάψευση). Με τον Ολυμπιακό μιλάμε όσο πιο συχνά γίνεται, όπως μιλάμε με κάθε ομάδα, που έχουμε δικό μας παίκτη».

Ο πασίγνωστος ατζέντης ξεκαθάρισε πως αυτήν την στιγμή «δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα για το μέλλον του Μαζουάκου. Και βέβαια με τίποτα δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά στην παρούσα φάση πως ο παίκτης θα μείνει σίγουρα στον Ολυμπιακό. Όσο υπάρχει ακόμα μεταγραφική περίοδος όλα είναι ανοιχτά και πιθανά. Επίσημες κρούσεις όμως, όπως σας έχω ξαναπεί δεν έχουμε».


Ερωτηθείς για το... status του ενδιαφέροντος για τον Μασουακού ο Ερνοτό δεν αρνήθηκε να δώσει την δική του προσέγγιση.

«Σας είπα και πριν πως δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι όμως υπάρχει ένα μεγάλο αλλά... Υπάρχουν αρκετές ομάδες που μας έχουν ρωτήσει για τον Μασουακού. Για στοιχεία για τον παίκτη και για την τιμή του, όμως τουλάχιστον προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι πολύ ξεκάθαρο. Κάτι στο οποίο να βασιστούμε και να πούμε ότι μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω. Όπως και δεν υπάρχει κάτι πολύ ενδιαφέρον για εμάς ως προοπτική. Δηλαδή μία ενδιαφέρουσα περίπτωση, με την οποία να μπορούσε να προχωρήσει κάτι. Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή και θα περιμένουμε να δούμε», σχολίασε στο τέλος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ