2015-08-26 14:55:24
Φωτογραφία για «ΠΡΟΤΑΣΗ 7 εκ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΜΑΣΟΥΑΚΟΥ»
Την Τρίτη ο Ολυμπιακός διέψευσε ότι υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον της Τζένοα για την απόκτηση του Αρτούρ Μασουακού, όπως σας ενημερώσαμε. Παρόλα αυτά, όσο πλησιάζει το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου τα σενάρια θα... «φουντώνουν» όλο και περισσότερο.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα της Γένοβας «pianetagenoa1893.net», η Τζένοα έχει καταθέσει πρόταση για τον 21χρονο Γάλλο αριστερό μπακ που φαίνεται να ικανοποιεί τους ερυθρόλευκους, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Βάσει του συγκεκριμένου δημοσιεύματος της ιταλικής ιστοσελίδας, η ομάδα της Γένοβας έχει καταθέσει πρόταση ύψους 7 εκατ. ευρώ για τον Μασουακού.

Μάλιστα, αναφέρετε πως η Τζένοα θα δώσει φέτος το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ για τον παίκτη για να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού, έχοντας παράλληλα την υποχρέωση να προχωρήσουν στην αγορά του με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι του 2016 καταβάλλοντας άλλα 3,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό * Φυσικά στον Ολυμπιακό κανείς δεν ξεχνά τι έγινε με τη μεταγραφή του Φετφατζίδη στην εν λόγω ομάδα και όλα αυτά μάλλον σενάρια είναι, αλλά... σε μια μεταγραφική περίοδο πολλά λέγονται και ακούγονται και σίγουρα όλα είναι ανοιχτά... Το σενάριο επίσης που θέλει την Ίντερ να είναι πίσω από την Τζένοα δε μπορεί κανείς να το αγνοήσει...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ