2015-08-26 20:34:09
Φωτογραφία για «ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ»!
Σίγουροι πως ο Κώστας Φορτούνης μπορεί να αποτελέσει τον επόμενο... ηγέτη του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν σε δηλώσεις τους οι Βασίλης Καραπιάλης, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Κώστας Τσάνας.

Με αφορμή την ηγετική εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας με αντίπαλο τον Πανιώνιο, οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (δείτε τι είπαν ΕΔΩ και ΕΔΩ) και ο υπηρεσιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας μίλησαν για τις ικανότητες του διεθνούς μέσου του Θρύλου, ο οποίος έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται για να αποτελέσει τον επόμενο ηγέτη του Ολυμπιακού και μπορεί να αγωνιστεί και σε ομάδα του εξωτερικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του υπηρεσιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας, Κώστα Τσάνα, στον Πρωταθλητή:

«Αυτό το παιδί έχει δείξει ότι είναι ικανός για μεγάλα πράγματα. Το είχα επισημάνει πριν από έναν χρόνο, όταν ξαναμιλήσαμε για εκείνον, με τη διαφορά όμως ότι τώρα παίζει και ο προπονητής τον εμπιστεύεται
. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για τον Κώστα και τώρα είναι η μεγάλη του ευκαιρία, όχι απλά να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, αλλά να γίνει ο ηγέτης, όσο και αυτό φαντάζει δύσκολο, για μία τέτοια ομάδα και αυτού του επιπέδο. Ο Κώστας αποτελεί το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και πιστεύω ότι στον Ολυμπιακό μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα και να καθιερωθεί γιατί το αξίζει. Αλλά επιμένω ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι τον πιστεύουν.

Αυτό που πρέπει να τονίσουμε ιδιαίτερα, είναι ότι διαθέτει δυνατό χαρακτήρα και το έδειξε από την πρώτη στιγμή που πήγε στον Ολυμπιακό. Οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να είχε απογοητευθεί. Όμως δούλεψε, έδειξε χαρακτήρα και να που τώρα τα αποτελέσματα φαίνονται. Υπάρχουν πολλά παιδιά αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο που διαθέτουν ταλέντο, αλλά το θέμα είναι να πάρουν τις ευκαιρίες στις ομάδες τους και να παίζουν. Είναι κρίμα να χάνονται ή να φεύγουν στο εξωτερικό. Αυτό που γίνεται με τον Φορτούνη θα πρέπει να το ακολουθήσουν και άλλες ομάδες, για να έχουμε αποτελέσματα και τα παιδιά αυτά να φτάσουν ψηλά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ