2015-08-27 13:10:52
Φωτογραφία για Το e-FOOD σου σερβίρει τα καλύτερα video για φαγητό!
Πείνασες. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Βαριέσαι να μαγειρέψεις. Συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πανικοβάλεσαι. Το e-FOOD είναι εδώ για να σε σώσει ​

Παράγγειλε online delivery από 3.500 καταστήματα σε 42 πόλεις της Ελλάδας καφέ, burger, pizza, sushi, σουβλάκι, μεξικάνικο, κινέζικο, μαγειρευτό, ή ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σου σε λιγότερο από 1 λεπτό.



Αφού τελειώσεις με την παραγγελία σου, έχεις να "σκοτώσεις" κατά μέσο όρο 25 λεπτά με μισή ώρα. Τι θα κάνεις; Θα δεις... φαγητό!

Το e-FOOD εκτός από άπειρες επιλογές φαγητού, σου προσφέρει και αμέτρητες επιλογές σε videos που θα σε κάνουν να πεινάσεις, να μάθεις για τα αγαπημένα σου εστιατόρια, να γελάσεις και να περάσεις την ώρα σου όσο περιμένεις το φαγητό σου, όσο τρως, αλλά και μετά!



Με τη #Foodini [Φωτεινή Κορρέ] ως κεντρικό πρόσωπο, το e-FOOD παρουσιάζει σε περισσότερους από 1,300 subscribers τα μυστικά του online delivery μέσα από 2 videos την εβδομάδα.



Εάν κι εσύ αγαπάς το φαγητό, τότε δεν έχεις παρά να κάνεις Subscribe στο κανάλι του e-FOOD στο YouTube για να βλέπεις πρώτος όλα τα νέα videos που ανεβάζει το #1 online delivery site της Ελλάδας.

e-FOOD και "τρως" τα καλύτερα video φαγητού! Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ