2012-05-07 20:02:32
Φωτογραφία για Παίρνει θέση για το «Εγέρθητι» η ΕΣΗΕΑ!
Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ προκειμένου να βγει ανακοίνωση, αλλά και να αποφασιστούν τρόποι συνολικής αντίδρασης για το «εγέρθητι» της Χρυσής Αυγής στην είσοδο του Μιχαλολιάκου.

Η αλήθεια είναι πως η εικόνα με τους...

φουσκωτούς να λένε στους δημοσιογράφους «εγέρθητι», όταν έμπαινε στην αίθουσα ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, χτύπησε άσχημα σε πολλούς. Η ΕΣΗΕΑ δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής σε αυτό το συμβάν και αύριο θα υπάρξει έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ, προκειμένου και να υπάρξει επίσημη θέση μέσω ανακοίνωσης από την Ένωση, αλλά και να αποφασιστούν οι κινήσεις που θα γίνουν από δω και πέρα.

Η αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Νανά Νταουντάκη έστειλε επιστολή στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ με την οποία αναφέρει σχετικά:

«Ως αντιπρόεδρος του ΔΣ σας ζητώ:

-Να συγκαλέσετε άμεσα το ΔΣ για να πάρουμε μέτρα προστασίας της ενημέρωσης και των δημοσιογράφων απέναντι στον φασισμό και τους τραμπούκους του πριν είναι πολύ αργά.

-Να εκδοθεί ανακοίνωση- εκτεταμένη και ουσιαστική -όπου με πολύ σκληρή γλώσσα θα καταδικάζονται τα φαινόμενα αυτά, όχι ως … νέα ήθη (σ.σ. όπως ανέφερε σχέδιο ανακοίνωσης, μετά απο ...δεξιά παρέμβαση),αλλά ως απόπειρα κατάλυσης της δημοκρατίας από φασίστες».
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ