2015-08-28 21:21:12
Φωτογραφία για Ιερόσυλος χτύπησε δύο εκκλησίες - Στα χέρια των αρχών ένας 32χρονος
Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχε ένας 32χρονος ο οποίος είχε βάλει στο μάτι δύο εκκλησίες στο Ρέθυμνο.

Ο 32χρονος μέσα σε μόλις τρεις ημέρες – 21, 22 και 23 Αυγούστου – μπήκε σαν κύριος μέσα σε δύο Ιερούς Ναούς στο Ρέθυμνο έκλεψε ότι πολύτιμο βρήκε μπροστά του κι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Την κλοπή αντιλήφθηκαν οι ιερείς που πήγαν το επόμενο πρωί για να λειτουργήσουν οι οποίοι κάλεσαν αμέσως τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στις δύο εκκλησίες.

Μαζί με τους άνδρες της αστυνομίας στους Ιερούς Ναού βρέθηκαν και οι άνδρες της Σήμανσης που πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα και συνέλεξαν ότι πολύτιμο στοιχείο βρήκαν.

Από την συνεχιζόμενη έρευνα διαπιστώθηκε ότι πίσω από τις δύο αυτές διαρρήξεις και κλοπές βρίσκεται ένας 32χρονος ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα από τους άνδρες της ομάδος ΔΙ.ΑΣ. Μάλιστα, ο 32χρονος είχε αφαιρέσει χρήματα και αντικείμενα από τους δύο Ιερούς Ναούς που ανέρχονται συνολικά σε 1.300 ευρώ.


Επιχείρησε να κλέψει και κοσμηματοπωλεία

Ο ίδιος ο 32χρονος φαίνεται ότι ήθελε να κάνει… καριέρα στις κλοπές και τις διαρρήξεις καθώς όπως διαπιστώθηκε κατά την προανάκριση επιχείρησε να κλέψει και δύο κοσμηματοπωλεία στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος δύο φορές προσπάθησε να διαρρήξει ένα κοσμηματοπωλείο που ανήκει σ’ έναν 48χρονο στο κέντρο της πόλης.

Έγινε αντιληπτός και τις δύο φορές και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη μία από τις δύο απόπειρες κλοπές στο κοσμηματοπωλείο ο 32χρονος είχε ως βοηθό του μία 20χρονη η οποία κι εκείνη αναζητήθηκε από τις αρχές και συνελήφθη.

Αμέσως μετά το τέλος της έρευνας των αρχών οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο σπίτι του 32χρονου όπου βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων από τους δύο Ιερούς Ναούς και επιστράφηκαν στους Εφημέριους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ