2015-08-29 08:13:09
Φωτογραφία για Αίθριος o καιρός για σήμερα Σάββατο
Αίθριος θα είναι ο καιρός και το Σάββατο 29 Αυγούστου σε ολόκληρη τη χώρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και το μελτέμι στο Αιγαίο θα φτάνει και πάλι τα 6 με7 μποφόρ. Μέχρι και τη Δευτέρα, δεν προβλέπεται αξιόλογη μεταβολή του καιρού. Από την Τρίτη αναμένεται εξασθένηση των βοριάδων στο Αιγαίο, άνοδος της θερμοκρασίας στην ανατολική χώρα και δεν αποκλείονται απογευματινές μπόρες κατά τόπους στα ορεινά.

Πιο αναλυτικά για το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία θα έχουμε γενικά αίθριο καιρό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς, όμως στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.  Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί μέχρι 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά αναμένεται καλοκαιρία. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ 34 με 35 και στη Άρτα και το Αγρίνιο έως τους 36 βαθμούς.


Στην Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι στα ανατολικά θα είναι τοπικά ισχυροί. Τα θερμόμετρα το μεσημέρι θα δείξουν τους 36 βαθμούς στα δυτικά και στα ανατολικά τους 34. Στα Κύθηρα οι βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν με ένταση 5 με 6 μποφόρ.

Στην Κρήτη θα έχουμε γενικά αίθριο καιρό. Οι βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα έχουν ένταση 4 με 5 και στο Λασίθι και στα νότια τμήματα πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι, στα Δωδεκάνησα θα έχουν ένταση 5 με 6 μποφόρ, αλλά στο Καρπάθιο και στις υπόλοιπες περιοχές 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 34 βαθμούς και στις Κυκλάδες έως τους 29 με 30.

Στις Σποράδες, στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια, θα έχουμε αίθριο καιρό. Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι στο Θεσσαλικό κάμπο και τα πεδινά της Φθιώτιδας έως τους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στην νότια Εύβοια 6 με 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 33 βαθμούς στην Αθήνα και τα νότια προάστια, ενώ στα ανατολικά και βόρεια  θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός και ασθενείς άνεμοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ