2015-09-01 09:39:20
Φωτογραφία για Siemens Gigaset smartphone με Android στην IFA 2015
Στην έκθεση IFA 2015 αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση το smartphone της Gigaset, θυγατρικής εταιρείας της Siemens. Οι πληροφορίες του Android Headlines μιλούν για ένα νέο smartphone με το brand της Gigaset, το οποίο και θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της Siemens στην αγορά των κινητών τηλεφώνων. Το επερχόμενο μοντέλο φημολογείται ότι έχει την κωδική ονομασία GS55-6 και εκτιμάται ότι θα ανήκει στην high end κατηγορία συσκευών.

Οι πρώτες πληροφορίες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά μιλούν για οθόνη που θα έχει ανάλυση Full HD, στα 1080p, χωρίς να γίνεται ακόμα λόγος για τις διαστάσεις της, ενώ η μνήμη RAM θα είναι 3 GB, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να φτάνει στα 32 GB.

O επεξεργαστής του αναμένεται να είναι ένας οχταπύρηνος Qualcomm Snapdragon 810 στα 64 Bit, με τα γραφικά να αναλαμβάνει ένα GPU Adreno 430. Στον τομέα του imaging, η πίσω κάμερα εκτιμάται ότι θα είναι 16 Megapixel, ενώ η μπροστινή κάμερα θα έχει φακό 8 Megapixel. To λειτουργικό σύστημα αναμένεται να είναι το Android 5.1.1 Lollipop, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε την Siemens να προσθέτει το δικό της interface για το νέο μοντέλο της Gigaset. Έχουν διαρρεύσει και κάποιες πρώτες εικόνες από την συσκευή που αποκαλύπτουν ότι θα έχει μεταλλικό πλαίσιο.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ