2015-09-01 13:23:56
Φωτογραφία για Ο  «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ» ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ...
Σε κάθε τέλος καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου κάνουμε τον απολογισμό μας και εμείς, εδώ στο blog, έτσι θα κάνουμε και φέτος.

Τονίζουμε για ακόμα μία φορά ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, επειδή κάποιοι πιθανόν δε το γνωρίζουν, ούτε έχουμε τέτοια... όνειρα.

Αυτό όμως δεν... απαγορεύει να έχουμε και εμείς τις δικές μας πηγές και έτσι κάποιες πληροφορίες να φτάνουν πολύ νωρίτερα απ'ότι στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Παρακάτω θα κάνουμε μία μικρή αναδρομή στο πέρασμα αυτών των 6 χρόνων που είμαστε κοντά σας, για να θυμηθούν κάποια πράγματα οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι... Περισσότερο για το δεύτερο, επειδή κάποιες φορές διαβάζουμε κάποια σχόλια πραγματικά εντελώς... άκυρα στο facebook της σελίδας μας.

Χθες, δύο περίπου ώρες πριν κυκλοφορήσει το όνομα του Ιντέγε το... είχαμε στα χέρια μας, προτιμήσαμε όμως να βάλουμε κουίζ στο προσωπικό μας facebook (όχι σε αυτό της σελίδας μας) και όσοι το σχολιάσατε ή απλά το είδατε ξέρετε καλά τι λέμε... Oι λόγοι που δεν το ανεβάσαμε στο blog, ήταν καθαρά προσωπικοί και δε θα μείνουμε περισσότερο σε αυτό Ας πάρε λοιπόν παρακάτω με τα... γραπτά που μένουν!


Tρεις μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και παρά το "μεταγραφές τέλος" που είχε πει ο Ολυμπιακός, επιμέναμε : ΚΑΙ ΕΡΝΑΝΙ ΚΑΙ... ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ - ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Mία μέρα πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, παρόλο που όλοι έστελναν τον Ερνάνι στην Αθήνα, σας ενημερώσαμε για το "κόλλημα" της υπόθεσης Πόρτο-Τβέντε για Κορόνα, άρα και για Ερνάνι. Λίγο μετά ήρθε η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό ότι "τέλος ο Ερνάνι" : ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΓΙΑ... ΕΡΝΑΝΙ!

Σας ενημερώσαμε ΠΡΩΤΟΙ για το κλείσιμο της μεταγραφής Ντα Κόστα, από 13/8 : ΠΙΑΝΕΙ ΛΙΜΑΝΙ Ο ΣΤΟΠΕΡ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Aπό 17/6, ΠΡΙΝ ακόμα απαντήσει αρνητικά στην πρόταση παραμονής που του έκανε ο Ολυμπιακός ο Ντάνστον, σας ενημερώσαμε ποιός είναι ο πρώτος υποψήφιος αντί-Ντάνστον : ΕΝΑΣ... ΚΙΝΓΚ-ΚΟΝΓΚ ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΝΤΑΝΣΤΟΝ! (PHOTO & VIDEOS)

ΠΡΩΤΟΙ σας ενημερώσαμε για την κίνηση Μιλουτίνοφ και το κλείσιμο της μεταγραφής του νεαρού Σέρβου σέντερ στον Θρύλο : ΡΙΧΝΕΙ ΒΟΜΒΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ... ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ! *VIDEOS*

Δεν θα πάμε σε περισσότερες λεπτομέρειες ή σε κάποια άλλα θέματα του blog που ήταν ξεκάθαρα, ούτε θα σας γυρίσουμε στο παρελθόν, (π.χ υπόθεση Μήτρογλου πέρσι, υπόθεση Ριέρα ακόμα παλαιότερα). Γι'αυτή όμως την τελευταία υπόθεση, του Ριέρα, επειδή πολλοί από εσάς το 2010 πιθανότατα δεν γνωρίζατε καν την ύπαρξη του blog, καλό θα είναι να δείτε το αποκλειστικό μας τότε που έκανε πάταγο, από 19/7/2010, αφού όλοι ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ φιλοξενούσαν δηλώσεις του Άνχελ Καστέλ ότι δεν... υπάρχει κανένα ραντεβού με τον Ολυμπιακό  : *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΒΟΜΒΑ* - ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΡΙΕΡΑ!

Όλα αυτά δεν τα αναφέρουμε ούτε για να σας το παίξουμε... έξυπνοι, ούτε για να ευλογήσουμε τα γένια μας, αλλά επειδή νιώσαμε ότι έπρεπε να εξηγήσουμε κάποια πράγματα. Όταν λοιπόν (για παράδειγμα) σας μεταφέρουμε δημοσιεύματα από το εξωτερικό που στέλνουν τον "τάδε" στον Ολυμπιακό, και είτε επειδή δεν αρέσει σε κάποιους, είτε επειδή κάποιοι το θεωρούν αδύνατο, αρχίζουν στο facebook της σελίδας μας αλλά και στα άλλα social media τα... βελάσματα, τις ειρωνίες ή και ακόμα τις βρισιές, ας καταλάβουν ότι όπως αυτοί είναι εκνευρισμένοι,έτσι είμαστε και εμείς, πολύ απλά επειδή και εμείς είμαστε οπαδοί και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Το τι παίζει σε κάθε μεταγραφική περίοδο είναι γνωστό... Λίγα είναι τα έγκυρα δημοσιεύματα και πολλά τα "μούφα", αλλά προσπαθούμε όσο καλύτερα μπορούμε να σας μεταφέρουμε αυτά που πραγματικά συμβαίνουν... Κάποιες φορές τα καταφέρνουμε, κάποιες άλλες όχι... Το πιστεύει κάποιος ή όχι, τα τελευταία χρόνια το blog το τρέχουν μόλις... ΔΥΟ άτομα και φροντίζουμε να είμαστε κοντά σας τουλάχιστον 20 ώρες την ημέρα όπως θα έχετε διαπιστώσει...

Όσο αντέχουμε θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, γιατί εκτός από τους "εξυπνάκηδες" υπάρχουν πάρα πολλά αδέρφια μας που εκτιμούν αυτό που κάνουμε και μας δίνουν τη δύναμη να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στο μέλλον...

Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη, εδώ θα είμαστε για να τα λέμε και στα εύκολα και στα δύσκολα. Από εδώ αυτή τη γωνιά και για όσο υπάρχουμε θα θέλουμε ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ... ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Ο ΕΦΗΒΟΣ!

Υ.Γ : Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους μας έχουν βοηθήσει, είτε με πληροφορίες, είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο στην καθημερινή μας λειτουργία... Ξέρουν αυτοί :)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ