2015-09-01 19:21:21
Φωτογραφία για Οι τυχαίες διακοπές στην Κρήτη του προκάλεσαν το απόλυτο σοκ...
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε με αφορμή τις τυχαίες διακοπές στην Κρήτη Μετά την σύλληψη Ρεθυμνιώτη κοσμηματοπώλη, ο οποίος είχε στις προθήκες του καταστήματος του κλεμμένα κοσμήματα μεγάλης αξίας, αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και σε έναν 53χρονο κοσμηματοπώλη στην Αθήνα, ο οποίος  φέρεται να προμήθευσε τον κρητικό  με τα κλεμμένα.

Όπως αποκαλύφθηκε, τα κοσμήματα είχαν κλαπεί από το πορτ-παγκάζ του αυτοκινήτου 47χρονου κοσμηματοπώλη, ο οποίος είχε κάνει καταγγελία στην Αστυνομία, δηλώνοντας ότι η αξία των κλοπιμαίων αγγίζει τις 150.000 ευρώ. Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από την «χρυσή» κλοπή και ο 47χρονος δεν είχε δει φως.

Η τύχη το έφερε να κάνει φέτος το καλοκαίρι διακοπές στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο. Σε μία ανέμελη βόλτα στα γραφικά σοκάκια της πόλης, ο 47χρονος στάθηκε μπροστά σε μία βιτρίνα κοσμηματοπωλείου. Προς μεγάλη του έκπληξη αντιλήφθηκε ότι τα κλεμμένα του κοσμήματα στόλιζαν τις προθήκες του καταστήματος. Τότε, χωρίς περιστροφές ζήτησε την συνδρομή της Αστυνομίας. Μετά την σύλληψη του Ρεθυμνιώτη κοσμηματοπώλη, οι έρευνες οδήγησαν και στον 53χρονο κοσμηματοπώλη της Αθήνας. Εκτιμάται ότι είχε αγοράσει από τον δράστη της κλοπής τα κοσμήματα και στην συνέχεια τα μεταπώλησε στον Ρεθυμνιώτη.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ