2015-09-04 11:30:55
Φωτογραφία για Αναίσθητος στον τάφο του παιδιού του
Μέσα στον οικογενειακό τάφο στο κοιμητήριο της περιοχής Καταράχι, βρέθηκε αναίσθητος... χθες το μεσημέρι ένας 48χρονος άνδρας, γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος με την συνδρομή των ανδρών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας απεγκλωβίσθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Η πράξη αυτή του 48χρονου άνδρα, σύμφωνα με πληροφορίες, πηγάζει από τον βαθύ πόνο για τον αγαπημένο του γιο, που χάθηκε σε ηλικία 18 ετών, άδικα σε τροχαίο ατύχημα, πριν τέσσερα χρόνια. Μια τραγική απώλεια που ο ίδιος δεν μπορεί να ξεπεράσει.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 48χρονος, μην αντέχοντας την άδικη μοίρα, χθες το πρωί πήγε στο νεκροταφείο της περιοχής, εκεί που ο μονάκριβος γιος του, αναπαύεται και, με μια απόφαση στιγμής, άνοιξε την πλάκα του οικογενειακού τάφου και βρέθηκε μέσα στο άδειο μνήμα, δίπλα στο παιδί του.

Εκεί, φέρεται να έμεινε για ώρες, αναίσθητος, όταν τον εντόπισαν συγγενείς του που τον έψαχναν από νωρίς.

Άμεσα, κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα, χρειάσθηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου και της Αστυνομίας.

Ο αβάσταχτος πόνος, της απώλειας του παιδιού του, φέρεται να οδήγησε τον τραγικό πατέρα σε αυτή την πράξη. Πριν από τέσσερα χρόνια έχασε τον άγγελό του και μαζί την ίδια του την ζωή. Ο 48χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Πύργου. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΒΡΕ ΒΡΕ, ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ... ΦΕΡΕΪΡΑ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΒΡΕ ΒΡΕ, ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ... ΦΕΡΕΪΡΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ