2015-09-05 00:08:10
Φωτογραφία για Αθώος ο Μελ Γκίμπσον για την επίθεση σε φωτογράφο
Αθώος κρίθηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα, ο Μελ Γκίμπσον, για την καταγγελία που του απέδωσε μια γυναίκα φωτογράφος ότι της επιτέθηκε ενώ εκείνη τον φωτογράφιζε.

«Η αστυνομία ολοκλήρωσε μια ενδελεχή έρευνα των ισχυρισμών μίας φωτογράφου του Σίδνεϊ και έχει καταλήξει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να τεκμηριώνουν οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον του πελάτη μου Μελ Γκίμπσον», δήλωσε ο δικηγόρος του ηθοποιού Christopher Murphy (Κρίστοφερ Μέρφι) σύμφωνα με το περιοδικό PEOPLE.. Η φωτογράφος, που εργάζεται για την εφημερίδα Daily Telegraph της Αυστραλίας και ονομάζεται Kristi Miller (Κρίστι Μίλερ) είχε ισχυριστεί ότι της επιτέθηκε ο Γκίμπσον, την ώρα που αυτήν τον φωτογράφιζε στο Σίδνεϊ, στις 24 Αυγούστου. Η Miller ισχυρίστηκε ότι ο Γκίμπσον την έσπρωξε από πίσω, αφού είχε καταφέρει να φωτογραφίσει το διάσημο ηθοποιό με τη φίλη του Rosalind Ross (Ρόσαλιντ Ρος).

Ο δικηγόρος του Γκίμπσον υποστήριξε ότι ο πελάτης του από την αρχή αρνήθηκε ότι όλα αυτά που καταγγέλλει η φωτογράφος είναι αληθινά
. Επιπλέον είπε ότι μετά την εξέταση των μαρτύρων από την αστυνομία και το βίντεο από το τηλεοπτικό δίκτυο CCTV, αλλά λαμβάνοντας υπ΄ όψιν και άλλα αποδεικτικά στοιχεία, πλέον έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει καμία ουσία στον ισχυρισμό της Miller. «Η ιστορία είναι πλήρως κατασκευασμένη», είπε.

Τον περασμένο μήνα, ο εκπρόσωπος του Γκίμπσον, Alan Nierob (Άλαν Νιέρομπ), αρνήθηκε επίσης τους ισχυρισμούς της Miller λέγοντας ότι «ο κ. Γκίμπσον και η φίλη του παρενοχλούνταν συνεχώς από την φωτογράφο παρότι της είχαν επανειλημμένα ζητήσει να σταματήσει, πράγμα που δεν έκανε» και πρόσθεσε: «Δεν υπήρξε ποτέ καμία απολύτως φυσική επαφή και η ιστορία αυτήν είναι πλήρως κατασκευασμένη». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ