2015-09-05 01:52:05
Φωτογραφία για Φύλλο και φτερό κάνει το νοσοκομείο Λάρνακας η αστυνομία
Φύλλο και φτερό κάνουν οι αστυνομικοί στη Λάρνακα, το Γενικό Νοσοκομείο, στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης κλοπής χρηματοκιβωτίου «Φτερά» έκανε το χρηματοκιβώτιο από το λογιστήριο του Γενικού Νοσοκομείου  Λάρνακας. Οι υπάλληλοι, οι οποίοι «έπιασαν» δουλειά γύρω στις 6 το πρωί δεν το βρήκαν στη θέση του και κάλεσαν την αστυνομία.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, Tothemaonline, τις οποίες επιβεβαίωσε η αστυνομία  η διάρρηξη της πόρτας του γραφείου, το οποίο βρίσκεται στην  πλευρά, όπου είναι σήμερα εργοτάξιο,  λόγω της ανέγερσης της  νέα πτέρυγας, φαίνεται να έγινε μεταξύ των ωρών 03:00μμ της Πέμπτης και 06:00πμ της Παρασκευής.

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες είναι σίγουρα περισσότεροι από ένας, αφού πρόκειται για χρηματοκιβώτιο βαρετού τύπου, για τη μεταφορά του οποίου ίσως να επιστράτευσαν και ειδικό εξοπλισμό.

Το χρηματοκιβώτιο περιέχει τις εισπράξεις από τις εγγραφές των ασθενών, των τελευταίων τριών ημερών.

Το χρηματικό ποσό υπολογίζεται γύρω στις 18 χιλιάδες ευρώ. Αριθμός, ο οποίος ίσως διαφοροποιηθεί, αφού οι υπάλληλοι του λογιστηρίου κάνουν αυτή την ώρα (10:00πμ, 04/09) τους υπολογισμούς, με βάση τις αποδείξεις.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται μέλη του ΤΑΕ Λάρνακα, τα οποία διεξάγουν έρευνες, στο πλαίσιο, των οποίων λαμβάνουν καταθέσεις και μαρτυρίες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ